Лайм

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

Виконавиці заспівали разом з тисячами глядачів

До "Євробачення-2024" у Мальме залишається все менше днів, і представниці нашої країни alyona alyona і Jerry Heil презентували оновлену версію конкурсної пісні. Так, вже відома "Teresa & Maria" прозвучала з додаванням хору в приспівах.

Live-версію композиції артистки представили під час сольного концерту Jerry в МЦКМ у Києві, що відбувся у квітні. У записі зйомки взяли участь близько 2 тисяч глядачів, які відвідали виступ.

Читайте також: Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України.

Фото: instagram.com/thejerryheil

"Для нас було важливо відчути масштаб цієї пісні, адже за неї проголосувало понад 720 тисяч людей по всій Україні. Її виконання на концерті у Києві - це була концентрована любов. Ми хотіли трошечки змінити пісню, але зробити це так, щоб вона при цьому лишалася впізнаваною. Тому ми і додали частину з лупером на початку.

Все своє життя я співала в хорах, тому будувати багатоголосся для мене - це щось органічне і природне. Щось, що я роблю автоматично в своїй голові, навіть зранку, коли тільки прокинуся. Тому це так само органічно і вписалося в наш виступ. Також ми додали хор в приспіви. Мені здається, що "Teresa & Maria" має звучати у виконанні хорів по всьому світу", - висловилася про прем’єру Яна (справжнє ім'я Jerry Heil) на своїй сторінці в Instagram. Виконавиця вважає, що за допомогою хорового співу можна об'єднати людей в усіх сенсах цього слова.

"Люди співали в такий унісон, що я відчула мурахи по тілу. Голоси дітей було чутно найбільше, і це справді заворожувало. Взагалі, для нас перемога вже в тому, що українська пісня звучить не тільки в Україні, а й закордоном. Виступаючи зараз на промоконцертах до "Євробачення" ми чуємо, як реагують на нашу пісню, і як гарно українська пісня звучить від тих, кому вона потрапила у серця. Чомусь, я впевнена, що і на самому "Євробаченні" з нами співатиме весь зал, так само як на київському концерті і крайніх виступах в Європі", - прокоментувала live-версію "Teresa & Maria" alyona alyona.

Читайте на тему: Український бренд створив для alyona alyona авангардний образ для виступу в Нідерландах: фото.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Окрім того, цьогорічні представниці України на міжнародному пісенному конкурсі зізналися, що продовжують посилену підготовку, і не приховують, що на їхню долю випало чимало випробувань: як моральних так і фізичних, оскільки кожна з них понабивала собі синці. Тим не менше, вони не жаліються, а говорять, що "кожна секунда репетиції того варта", а "зростати в колі професіоналів - приємно і надихаюче".

Реперка наостанок підкреслила, що у Швеції вони будуть усіма можливими способами нагадувати про повномасштабну війну, яка триває в нашій країні. Музику виконавиця назвала "м'якою силою", яка допоможе достукатися до сердець інших та нагадати про те, що "перемогти ворога можна тільки сіючи добро та любов".

Читайте на нашому сайті: Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України.

"Ми намагаємось показати не тільки те, якою прекрасною може бути українська пісня у виконанні двох жінок, а й насправді нагадати про нашу країну, аби люди почули, як голосно ми говоримо про те, що світ потребує єднання, - каже alyona alyona. - Про те, що ми писали цю пісню під атаками і що саме так живуть українці щодня. Бути об'єднаними і допомагати один одному - ціль, про яку ми говоримо голосно і не можемо мовчати".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil