Лайм

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Історії українок, які має знати весь світ

Напередодні першого півфіналу "Євробачення-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на свою конкурсну пісню Teresa & Maria. Ролик представниці України присвятили українським жінкам, які щодня проходять тернистий шлях.

Світ на її плечах – такий меседж вклали співачки у дану роботу, яка з'явилася на YouTube реперки. У кадрі, окрім артисток, з'явилися реальні жінки, які змінюють Україну та надихають інших.

Читайте також: Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів.

Фото: instagram.com/thejerryheil/instagram.com/alyona.alyona.official

"Ми всі об'єднані та прагнемо почути, які жінки надихають вас і дозволяють повірити у завтрашній день, навіть коли здається, що завтра вже не настане", – зазначили автори відео.

У кадрі з'явилися Людмила Таранович і Тетяна Магда із Дніпропетровщини – вчительки гімназії, яку зруйнувала російська ракета.

Ірина з позивним iSky, - боєць 59-й ОМПБр імені Якова Хандзюка. З березня 2022 року вона виїжджає на передові позиції, щоби знімати злочини, вчинені російськими окупантами.

Карина Стащищак – танцівниця, яка незважаючи на ампутацію ноги продовжувала танцювати. Вона брала участь у багатьох телевізійних концертах і танцювала під час виступу Сема Райдера на "Євробаченні-2023".

Читайте також: Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні.

Також у відео з'явилися поетеса та парамедикиня батальйону "Госпітальєри" Олена Герасим'юк. Правозахисниця, голова організації "Центр громадянських свобод", нагороджена Нобелівською премією миру 2022 року, Олександра Матвійчук. Волонтерка Анна Андрійко, яка евакуювала людей із Чернігівської та Донецької областей та багато інших.

Мета соціального відео, створеного спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24, - збір коштів на відновлення школи у Дніпропетровській області, яку 11 жовтня 2022 року зруйнувала російська ракета.

Дивіться також, як alyona alyona та Jerry Heil виступили на сцені "Євробачення-2024" перед стартом конкурсу в Мальме.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші