Лайм

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

В перервах між роботою артист знаходить час для творчості

Андрій Науменко, який у складі гурту NAHABA брав участь у Нацвідборі на "Євробачення-2024", поповнив лави ЗСУ. Останні півроку він служить у 40-й бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр".

Пресслужба "Центру" повідомляє, що артист вже встиг пройти загальновійськове навчання, фахову підготовку і опанував професію авіатехніка. Попри новий рід занять, йому вдалося зберегти в собі творчу особистість, оскільки в перервах між чергуваннями музикант встигає навіть порепетирувати та зайнятися створенням нових хітів.

Читайте також: Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії.

Фото: instagram.com/nahaba_band

Науменко, коментуючи свою службу, каже, що роботу військового "прогулянкою" не назвеш, але, за його словами, це "шлях кожного свідомого патріота", який готовий власними зусиллями наблизити перемогу. Виконавець пишається, що сьогодні має можливість продемонструвати власний приклад та своїми навичками підсилити обороноздатність держави.

"Це не страшно, тому що коли ти служиш пліч-о-пліч з надійними побратимами, це зовсім не про страх. Це про гордість, силу і перемогу. Будучи у війську, я можу не лише мріяти про перемогу, а й наближати її реальними діями, - зазначає Науменко. - Ніхто не створений для війни, так само, як ніхто не створений спеціально для музики або для малювання. Це твій вибір, в якому ти живеш. І ти сам обираєш: готовий ти до цього, чи ні".

"Я думаю, що ми всі створені для того, щоб жити, але зараз життя таке. Зараз наше життя напряму пов'язане з війною, і тікати від нього неправильно. Коли ти йдеш в ЗСУ, то втрачаєш якийсь елемент свободи, але при цьому ти отримуєш волю, тому що відчуття всередині зовсім інші. Є якісь технічні моменти чи незручності, але ти більше не ховаєшся, більше не соромишся", - також додає виконавець.

Читайте на тему: Над цим треба працювати: відома акторка розповіла, як підтримує стосунки з чоловіком у ЗСУ.

Нагадаємо, NAHABA – дует, який поєднує у своїй музиці чоловічий та жіночий вокал із електронним звучанням. До його складу входять Vakyolia (справжнє ім'я – Ольга Нахаба) і сам Андрій Науменко. Вокалістка з початку повномасштабного вторгнення подорожує Європою як вуличний музикант, а її колега, як вже відомо, захищає країну від ворогів.

До слова, на цьогорічному Нацвідборі NAHABA з піснею з піснею "Glasss", яку порівнювали з композицією російського гурту "Тату", здобули в в цілому 6 балів: 1 від суддів, 5 - від глядачів, посівши таким чином передостаннє місце в таблиці.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії