Лайм

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

Виконавиці подякували українцям за підтримку

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію перед півфіналом, який відбудеться вже 7 травня у Мальме. Раніше у мережі публікували фото виступу, а тепер оприлюднили і відео.

Відповідний ролик з'явився на сторінці "Суспільне Євробачення" в Instagram. Так, можна побачити, як артистки виконують конкурсну пісню "Teresa & Maria", а елементи, розташовані на сцені та яскраві сценічні образи, підкреслюють композицію ще більше.

Читайте також: Почуваю себе прекрасно: alyona alyona спростувала чутки про втрату голосу перед "Євробаченням-2024".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Також можна помітити, що образи alyona alyona і Jerry Heil помітно відрізняються від тих, в яких вони виступали на Нацвідборі в Україні. Jerry вийшла на сцену в бежевому вбранні і накидці, а на її плечах можна розгледіти сталевий наплічник. Тоді як реперка alyona alyona постала у шовковому сірому плащі унікального крою.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Відомо, що постановницею номера для учасниць з України є знаменита режисерка і кліпмейкера Таню Муіньо, яка співпрацювала як з українськими, так і закордонними зірками світової величини.

"Вірю, що наша жіноча синергія з талановитою Таню Муіньо зможе підкорити серця всієї Європи та світу. Українська музика повинна лунати гучно! Величезна вдячність за підтримку", - висловилися у коментарях під відео з репетиції Jerry і alyona.

Читайте на тему: Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу.

Представниці України виступлять у першому півфіналі "Євробачення-2024" зі своєю піснею "Teresa & Maria". Вони вийдуть на сцену під номером 5. Загалом цього дня продемонструють свої конкурсні номери 15 учасників з різних країн. Також єврофани зможуть побачити виступи представників Великої Британії та Німеччини - країни-засновниці заходу, і Швеції - минулорічний переможець. Другий півфінал відбудеться вже 9 травня, а гранд-фінал - 11 травня.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024