Лайм

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Відома одеситка представила власне бачення для конкурсної композиції

Постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для "Євробачення-2024" стала відома українська кліпмейкерка Таню Муіньо. Представниці України на цьогорічному заході зазначили, що така співпраця дозволить їм підкреслити ідею конкурсної пісні - "єдність людей, єдність жінок, дів".

Про те, що Муіньо є режисеркою сценічного виступу артисток, стало відомо після виходу інтерв'ю співачок для видання Billboard. "Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить, є таким важливим для нас, тому що вона не тільки талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила те, чого не робив ніхто в музичній індустрії до неї, і ми так пишаємося нею. Вона частина нашої культури", - прокоментували співпрацю alyona alyona і Jerry Heil.

Читайте також: Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Виконавиці кажуть, що ще самого початку висловили у розмові з Таню все, що "болить та резонує" в пісні, і вже через кілька днів вона презентувала їм своє бачення, яке приємно їх вразило.

"Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля! Музика таки єднає світ, ми впевнені! І знаємо, що ця постанова з'єднає серця по всьому світу в стремлінні до перемоги світла над темрявою!" - говорять вони.

Читайте на тему: Почуваю себе прекрасно: alyona alyona спростувала чутки про втрату голосу перед "Євробаченням-2024".

Фото: eurovision.tv

До слова, Таню Муіньо відома своїми роботами не тільки для українських, але й закордонних зірок. Вона співпрацювала з дуетом Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia, Гаррі Стайлзом, репером Lil Nas X та іншими знаменитостями світової величини. У списку останніх її робіт - кліп для британської попартистки Дуа Ліпа на пісню "Illusion".

Нагадаємо, кліп Муіньо для Lil Nas X на трек Montero здобув перемогу у трьох номінаціях премії MTV Video Music Awards 2021 - "Відео року", "Найкраща режисура" та "Найкращі візуальні ефекти". Також ця робота була номінувана на "Ґреммі 2022". У 2022 році режисерка здобула дві нагороди MTV Video Music Awards за кліп "As It Was", який зняла для Гаррі Стайлза. У серпні минулого року знаменита одеситка отримала премію MTV Video Music Awards 2023 за найкращу режисуру відео "Attention" для Doja Cat.

  • Нещодавно організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених