RU  UA

Дізнатися

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Вони відчувають загрозу у такому випадку

Якщо ви відносите себе до того типу людей, які постійно порівнюють себе з іншими та може заздрити успіхам інших, пояснити це може астрологія. Наприклад, раніше експерти назвали знаки Зодіаку, які ображаються на дрібниці, а цього разу розповіли про тих, хто не вміє радіти досягненням оточуючих. Відповідну інформацію публікує портал Astrotalk.

Читайте також: Вони зважаться на цей крок: топ-5 знаків Зодіаку, що змінять професію в травні.

Фото: unsplash.com

Овен

Вони відомі своїм своєю пристрастю до змагання та суперництва, і через це можуть відчувати загрозу, коли бачать успіх інших. Бажання Овнів бути кращими у всьому, що вони роблять, викликає ревнощі, коли хтось інший виявляється кращий чи успішніший за них в чомусь.

Лев

Ці знаки Зодіаку понад усе люблять компліменти від інших та увагу до себе, а тому, коли з'являється хтось, хто забирає цю похвалу на себе, то Леви у таких ситуаціях відчувають заздрість. Їхня гордість не дозволяє їм захоплюватися досягненнями інших, натомість вони відчувають спустошення, а також неприємне відчуття, що хтось інший їх обійшов.

Скорпіон

Інтенсивні емоції цього знаку можуть виливатися в ревнощі, особливо коли вони переживають почуття незахищеності чи вразливості. Їм може бути важко довіряти намірам інших, і часто вони бояться, що хтось їх замінить чи не помітить.

Читайте на тему: Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору.

Козеріг

Амбітний і цілеспрямований знак також знає, що у світі є жорстка конкуренція. Тому, коли він бачить, що хтось інший досягає успіху, то може водночас відчувати як захоплення, так і заздрість, і це спонукає їх працювати ще більше задля досягнення власних цілей.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее