RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Має особливу енергію: як визначити "магічне" значення свого телефонного номера

Фахівці з нумерології стверджують, що правильно обраний номер телефону, може вплинути на життя свого власника. Він впливає на стосунки, успіхи на роботі та фінансове благополуччя.

Детальніше про це читайте у матеріалі "Апострофа".

Читайте також: Викиньте старий гаманець: як притягнути до себе гроші і багатство

Якщо бажаєте дізнатись, яке число та яким способом керує вами, то потрібно скласти всі цифри номеру разом без коду країни та оператора таким чином, аби залишилось однозначне число. Наприклад, якщо ваш номер телефону 29 33 67 01, то робимо наступний математичний розрахунок 2+9+3+3+6+7+0+1=32, 3+2=5. Ваше число – 5.

А тепер дізнаємось значення вашого числа.

Число 1

Одиниця примножуватиме ваші лідерські якості, хист та успіхи у веденні справ. Бажаєте досягти неабиякого успіху у власному бізнесі та стати гарним керівником? Тоді такий номер саме для вас! Це число надасть вам наснаги та дозволить очолити працівників під своїм керівництвом.

Число 2

Двійка – число для людей, які бажають створити міцні щасливі стосунки та мінімізувати конфліктні ситуації у своєму житті. Двійка допоможе налагодити зв’язки та співпрацю з іншими людьми, покращити відносини з близькими та рідними. Хочете здобути захмарного успіху? Тоді обирайте саме такий номер.

Число 3

Трійка створена для творчих і креативних людей. Це число допоможе повністю розкрити ваш потенціал та змусить удачу вам посміхнутись. Найбільше трійка підходить для митців, журналістів, блогерів та мандрівників.

Число 4

Четвірка наділить свого власника силою, упевненістю та самодисципліною. Також це число принесе у ваше життя фінансову стабільність та успіх, зробить вас більш сильною особистістю.

Число 5

П’ятірка ідеально підійде людям, життя яких зав’язане на спілкуванні: працівники торгівлі, консалтингу, блогери, журналісти, коучі тощо. Маючи четвірку у комбінації, ви будете схильні до нових відкриттів, подорожей та спонукатиме саморозвитку.

Число 6

Шістка є невід’ємним символом сім’ї, щастя й достатку, тому ідеально підходить тим, хто бажає створити міцну родину. Завдяки цьому числу у вашому домі завжди пануватиме тиша, а у стосунках буде гармонія.

Число 7

Сімка – сила. Цей номер допоможе у розвитку ваших інтелектуальних здібностей, надасть наснаги до саморозвитку, аби стати самодостатньою особистістю. Сімка стане людині у допомозі у всіх її починаннях.

Число 8

Вісімка – це символ багатства. Бажаєте мати великий бізнес чи стати політиком? Тоді це ваше число. Ведіть свої справи чесно й порядно, уникайте маніпуляцій людьми, тоді вісімка принесе неймовірний успіх у всіх сферах життя.

Число 9

Дев’ятка – удача, щастя та гроші. Цей номер підходить тим, хто звик працювати над собою та допомагає іншим. До цієї когорти відносяться лікарі, меценати та волонтери. Дев’ятка принесе в їхнє життя великі гроші та допомогу впливових людей.

Раніше ми розповідали про три знаки Зодіаку, які стануть щасливчиками на початку травня.

  • Вас може зацікавити:

Гроші потечуть рікою: у травні чотири знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх

Коли на Землі очікуються магнітні бурі: прогноз до кінця травня

Можливостей заробити буде багато: фінансовий гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку