Лайм

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Зірка вийшла на зв'язок у соцмережах

У першому півфіналі "Євробачення-2024" Jerry Heil травмувалася прямо на сцені. Це сталося, коли виконавиця перебувала на горі (елемент декорацій) та падала на коліна під час виконання номера. Артистка зазначила, що "трішки перестаралася", і через це вдарила себе.

Про свій стан співачка висловилася у Telegram-каналі. "Отой момент, де я підіймалася на гору…Підіймаюся значить я на гору. В кінці, де почалася кульмінація, я падаю на коліна. Коли ми репетируємо, це на підлозі, там немає нахилу. А тут я витяглася вперед і впала на гору, а вона під кутом. Трішки перестаралася. Я себе трішки вдарила", - поділилася вона.

Читайте також: alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Нагадаємо, раніше з alyona alyona трапився подібний конфуз. Вона впала під час генеральної репетиції перед міжнародним пісенним конкурсом. Ситуація сталася через елемент костюму реперки - 3 кг кольчугу, на яку вона випадково наступила. На щастя, також обійшлося без серйозних травм, однак залишилися подряпини, зламаний ніготь і незначна деформація сценічного вбрання. Тим не менше, це не завадило виконавиці вийти 7 травня на масштабну сцену та продемонструвати яскраве виконання конкурсної композиції "Teresa & Maria" разом із Jerry Heil.

Читайте на тему: Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Нагадаємо, 7 травня відбувся перший півфінал "Євробачення-2024", і Україна пройшла у фінал. Подивитися найкращі виступи виконавців вчорашнього ефіру ви можете тут. Другий півфінал відбудеться вже у четвер, 9 травня, а гранд-фінал, на якому визначиться новий переможець, - цієї суботи, 11 травня.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото