Лайм

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Українки вийшли на сцену п'ятими

7 травня у шведському місті Мальме стартувало "Євробачення-2024". У першому півфіналі виступили представники 15 країн, зокрема й України. alyona alyona і Jerry Heil виконали свою конкурсну пісню Teresa & Maria, з якою перемогли у Нацвідборі.

Свій номер, постановкою якого займалася Таню Муіньо, українські артистки присвятили дівам та жінкам – захисницям України й тим, хто займається відновленням та продовжує працювати, надихаючи інших.

Читайте також: Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити.

Фото: Getty Images

alyona alyona і Jerry Heil з'явилися на сцені у різних образах. Реперка була одягнена в кейп із сірої атласної тканини з нашарованими плечима та справжню кольчугу, через яку впала на фінальній репетиції.

Співачка вийшла на сцену "Євробачення-2024" у рваній обпаленій сукні бежевого кольору і латах як у Архангела Михаїла. "Це символ дуже сильного людства, жіноцтва, сильних дів, які на своїх плечах сталевих несуть цей світ", - пояснювала Jerry Heil.

У пісні Teresa & Maria йдеться про силу українських жінок, котрі зіткнулися з багатьма випробуваннями під час війни. Проте українці довго критикували цей трек через згадку у тексті Матері Терези – неоднозначної особистості в історії.

Самі alyona alyona і Jerry Heil говорили, що Teresa & Maria - не автобіографічна пісня, адже називаючи людину "мати Тереза" мається на увазі добра і сердечна людина.

Дивіться також, який вигляд мали представниці України на відкритті "Євробачення-2024".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє