Лайм

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Фаворит фахівців та єврофанів залишається незмінним

Напередодні другого півфіналу "Євробачення-2024" букмекери оновили свої прогнози і повернули нашу країну до трійки лідерів. Наразі шанси представниць України alyona alyona і Jerry Heil на перемогу у конкурсі дорівнюють 9%.

Нагадаємо, із трійки лідерів українки вилетіли кілька днів тому, 7 травня, поступившись третім місцем Італії. На даний момент італійка Angelina Mango з композицією "La noia" опустилася аж на п'яте місце у рейтингу. Актуальна таблиця прогнозів фахівців у реальному часі опублікована на сайті Eurovision World.

Читайте також: В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024".

Фото: eurovisionworld.com/odds/eurovision

Тим часом абсолютний фаворит експертів та шанувальників музичного заходу залишається незмінним - це виконавець Baby Lasagna із хітом "Rim Tim Tagi Dim". Артист має ймовірність 41% на перемогу. Даний показник збільшився вдвічі від початку травня.

На другому місці Швейцарія та представник цієї країни Nemo. Він ще не виходив зі своїми концертним номером у другому півфіналі однак ймовірність його перемоги, за прогнозами букмекерів, становить наразі 18%.

Наша країна закриває трійку лідерів з показником 9%, як вже згадувалося вище. Шанси українських артисток знову збільшились перед другим півфіналом, а не, як вважалося, після яскравого виступу у першому.

Читайте на тему: Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil.

Фото: Getty Images

Також в числі лідерів опинилася Ірландія, яка продемонструвала на сцені у Мальме ексцентричний "демонічний" номер під час першого півфіналу 7 травня. Bambie Thug влаштували справжній перфоманс, перевернули уявлення єврофанів про "Євробачення" і спровокували активне обговорення свого сміливого номера у мережі.

Нагадаємо, другий півфінал відбудеться вже сьогодні, 9 травня. Гранд-фінал – цієї суботи, 11 травня. Пригадати, яким був перший півфінал грандіозного музичного конкурсу, а також, хто прийшов у фінал за результатами глядацького голосування – ви можете тут.

  • Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку