Лайм

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Зірки зачарували юзерів романтичними кадрами та роликом

Джастін Бібер і його дружина Гейлі здивували колег та шанувальників радісною звісткою. У соцмережах вони повідомили, що незабаром стануть батьками.

У Instagram закохані опублікували зворушливе відео та фото, де можна побачити кругленький животик обраниці знаменитості. На фотосесії 27-річна дівчина позувала у білосніжній мережній сукні, що підкреслила її вагітність, а також у хустині. Тим часом виконавець постав у ролі фотографа.

Читайте також: Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі.

Фото: instagram.com/haileybieber

Окрім того, опубліковані кадри можуть вказувати на те, що таким чином майбутні батьки вирішили поновити свої шлюбні обітниці. У коментарях прихильники та зіркові колеги вітають пару із радісною звісткою, залишаючи чимало приємних слів і побажань.

Фото: instagram.com/haileybieber

Фото: instagram.com/haileybieber

Що відомо про стосунки Джастіна Бібера та Гейлі

Майбутні закохані познайомилися ще у 2009 році, проте зустрічатися вони почали лише у 2015. У минулому пара то сходилася, то розходилася. Окрім цього, паралельно з цим Бібер мав ще скандали зі своєю колишньою Селеною Гомес.

Читайте на тему: Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей.

У 2018 році Джастін освідчився американській моделі та телевізійній зірці і того ж року вони пішли під вінець. Пара раніше відкрито говорила про те, що планує дітей, а також зізнавалася, що обговорювала тему батьківства ще до укладання офіційного шлюбу. У 2020 році артист ділився, що хоче мати багато дітей, проте буде у цьому питанні враховувати і бажання своєї обраниці. 30-річний музикант додавав, що Гейлі як жінка та особистість хоче реалізувати певні свої цілі, тому поки не готова поринати у материнство.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ