Лайм

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Артистка відверто розповіла про особисте

Українська співачка Альона Омаргалієва, чоловік якої на початку війни був у ТРО, розповіла про пережитий третій викидень. Це сталося ще минулого літа, поділитися цим артистка наважилася лише зараз.

У інтерв'ю Славі Дьоміну Омаргалієва сказала, що обійшлося без медичних втручань. Точну причину, чому не вдалося зберегти вагітність, вона не назвала, однак зауважила, що тоді серйозно захворіла, що є вкрай небезпечним на ранніх стадіях.

Читайте також: Прірва суму і страху: дружина Романа Сасанчина пережила завмерлу вагітність.

Альона ОмаргалієваФото: instagram.com/tamerlan_alena

"Був у мене третій викидень, але я вже не знаю, з чим це пов'язано. Я захворіла, а знаєш, як на маленьких термінах захворіти... До того ж я сильно захворіла, з температурою і так далі. Скажімо, не було медичних втручань, все пройшло само по собі", - розповіла виконавиця.

Дружина Тамерлана не приховує, що мріє вдруге стати мамою, але до цього, за її словами, треба підготуватися:

"Я хочу ще дітей, але поки що не вдається. Можливо, не час, бо ми ж намагалися. Я з лікарем постійно консультуюся, це не просто так, що я там: "Ой, а давай сьогодні, а коли там у мене овуляція". Так у мене не виходить, мені треба підготуватися". Подружжя, як відомо, має сина Тимура. Попри пережиті викидні, співачка не полишає надії народити знову.

Читайте на тему: Не було сил на суд: Ліза Глінська відверто розповіла, як втратила дитину через недбалість лікарів.

співачка зі своїм чоловіком Тамерланом.Фото: instagram.com/tamerlan_alena

В іншому інтерв'ю артистка розповідала, що у шлюбі з чоловіком пережила кризу. Вона була викликана тим, що пара майже весь час проводила разом, через що виникали сварки та непорозуміння. Перевести дух та побути наодинці Омаргалієва могла лише тоді, коли приїжджала до батьків.

"Тамерлан завжди тримав мене біля себе. Я людина, якій потрібно іноді побути самій, мені самій із собою комфортно. Я втомлювалася. Бувало таке, що накопичується, мене чоловік не чує. Це був ураган вдома, були сварки, звичайно. Коли ви постійно бачите одне одного, все трішки замилюється, і ви просто дратуєте одне одного. Таке буває, це нормально. Я розуміла, куди я можу поїхати, щоб трішки відпочити від чоловіка, це я їздила до батьків", - говорила вона у подкасті Діани Глостер.

Читайте на нашому сайті: Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

подружжя виховує сина Тимура. Фото: instagram.com/tamerlan_alena

Стосунки погіршилися і на тлі відстані, адже на початку великої війни виконавиця з сином виїжджали до Польщі, а Тамерлан залишився в Україні та вступив до ТРО. Альона зізнається, що тоді не розуміла, наскільки чоловік потребував її підтримки. Тим не менше, подружжя зуміло подолати кризу, адже має сильні почуття один до одного:

"Розлучаються ті, в кого вже просто немає кохання, їм немає за що хапатись. У нас із Тамерланом теж були якісь образи. Ми цей етап пройшли. Я знаю, що в мене до нього почуття, що це кохання. Так, можуть бути різні періоди, багато сварок. Слава Богу, якихось жорстких моментів, щоб ми розходились, а потім сходилися — такого не було. Ані він цього не хоче, ані я. Я ціную те, що між нами є, ці стосунки і тримаюся за них. Я знаю, що Тамерлан багато зробив кроків для того, щоб у нас ці стосунки збереглися".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші