Лайм

Вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, як готується до пологів за кордоном

Зовсім скоро зірка вперше стане мамою

Іванна Онуфрійчук, яка кілька тижнів тому оголосила про вагітність, висловилася на тему майбутніх пологів. Зокрема, вона повідомила, що планує народжувати у Швейцарії, де нині мешкає разом із чоловіком, а також їхня родина обрала для себе партнерські пологи.

Детальніше про це українська модель і телеведуча розповіла в інтерв'ю виданню JetSetter. 37-річна жінка поділилася, що вже знайшла пологовий будинок в їхній місцевості, і умови там виявилися саме такими, як вони і хотіли.

Читайте також: Відступила від нейтралітету: Іванна Онуфрійчук розповіла, як Швейцарія допомагає українцям.

Іванна зі своїм чоловікомФото: instagram.com/ivannaonufriichuk

"Зараз проживаємо у Швейцарії, вся моя сім’я тут, тому народжувати планую також тут. Клініку шукали недовго. Я пошукала лікарні, почитала інформацію в Інтернеті — і ми обрали сучасний варіант у нашій місцевості. Тут мені сподобалося, що в одній з пологових кімнат, за бажанням жінки та з дозволу лікарів, можна народжувати у ванній", - сказала знаменитість.

Що ж стосується партнерських пологів, то Онуфрійчук не приховує, що її обранець, казахський мільйонер Алмаз, є доволі емоційним, проте він все ж хоче бути присутнім при народженні первістка.

"Ми з коханим плануємо саме партнерські пологи. Єдине, за що я хвилююся, це за те, що Алмаз досить емоційний, а лікарі не радять брати на парні пологи емоційну людину. Кажуть, що зайві емоції поряд можуть збивати жінку та не давати розслабитись і зосередитись. Та я сподіваюся, що мені все ж вдасться налаштувати чоловіка правильно, і ми разом підготуємося до парних пологів. Тим паче він сам цього дуже хоче", - пояснила українка.

Читайте на тему: Євген Кот і його вагітна дружина показали кадри ніжної фотосесії в очікуванні первістка.

закохані одружилися у 2021 році.Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Нагадаємо, за свого обранця Іванна вийшла заміж у 2021 році. Вагітність закохані планували заздалегідь, оскільки, за словами жінки, розуміли, що їм вже обом не по 20 років. Для досягнення бажаного майбутнім батькам довелося відмовитися від певних звичок та приймати вітаміни.

Модель також говорила, що хоче, щоб її дитина знала про українське коріння та шанувала традиції обох культур, бо буде зростати в інтернаціональному середовищі:

"Я поважаю свого чоловіка і його походження, тому, думаю, що дитина буде пізнавати мови, традиції, спосіб життя і релігії обох батьків, любити й поважати обидві культури. Але особисто для мене важливо прищепити їй цінність саме українського коріння, щоб вона знала мову, історію, культуру - все те, що знаю я. І щоб могла нести це у світ після мене".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Так, я мобілізуюсь: комік Андрій Лузан підтвердив, що доєднується до війська

Український комік та засновник каналу "Леви на джипі" Андрій Лузан підтвердив, що мобілізується до ЗСУ

Віталій Козловський відчув шок і гнів від випадку з ветеринаром-ветераном в Одесі

Співак та військовослужбовець Віталій Козловський прокоментував інцидент у ветеринарній клініці в Одесі

Девід і Вікторія Бекхем святкують 25-ту річницю шлюбу: пара одягла свої весільні вбрання

4 липня 2024 року Вікторія Бекхем і Девід Бекхем відзначають срібне весілля - пара одружилася 25 років тому