Лайм

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Підписники зазначили, що зірці личить материнство

Наталія Могилевська зворушила мережу сімейним фото, на якому позувала разом із прийомною донькою Софією. Так, артистка показала, як збирала малечу у садочок з нагоди Дня вишиванки, який в Україні та світі відзначали вчора, 16 травня.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці виконавиці в Instagram. "Як ми збиралися в садочок на День вишиванки…", - написала вона. Зіркова мама оприлюднила кадр, на якому її донька позувала зі спини, у той час вона сама міцно обіймала дівчинку. Могилевська постала на світлині у домашньому халаті та без макіяжу.

Читайте також: Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі.

співачка з молодшою донькою Софією.Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

У коментарях підписники зазначили, що співачці дуже личить материнство, а також залишили для неї та її малечі чимало приємних слів. "Наймиліша, найдобріша і найблагородніша матуся", "Як приємно на вас дивитися, материнство вам до лиця, Наталія!", "Наталя, як же вам личить материнство. Ви зовсім інша, не така, як раніше. Вклоняюся перед вами", "Ви справжня, красива, мудра, україночка", "Велика душа і безмежна любов!" - написали колеги і прихильники.

Могилевська, як відомо, стала прийомною мамою не лише для 4-річної Софії, але і її старшої сестри - 12-річної Мішель. Раніше знаменитість говорила, що до удочеріння дівчата пройшли чимало випробувань: старшій довелося навіть стати мамою для молодшої, попри її зовсім юний вік. Дівчинка знаходила їжу для малечі, була опорою захистом для неї.

"Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. В певний момент вона взяла на себе усю цю відповідальність дорослої людини, вона рятувала життя декілька разів молодшої, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала молодшу, якій було всього півтора рочка", - ділилася Наталія.

Читайте на тему: ЗМІ повідомили, що Марія Яремчук народила первістка і розкрили стать дитини.

зірка вдочерила дівчат на початку повномасштабної.Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співачка також говорила, що разом зі своїм обранцем Валентином робить усе від себе можливе, аби подарувати донькам справжнє дитинство та відновити їхній важкий емоційний стан після пережитих подій:

"Моя мета спробувати повернути 10-річній дитині її дитинство. Сьогодні дуже важко їй довести, що ми з татом її захистимо, що їй не треба хвилюватися за малу, що є кому хвилюватися за неї, а ти спробуй насолодитися своїм дитинством. Інколи я її навіть качаю на руках і кажу, що ти така ж мала, як Сонька, тільки ніжки довгі виросли! Але ж ти така сама маленька! І вона страшенно плаче! Тому що для неї відчуття, що "я можу бути дитиною", воно настільки незвичне, вона настільки була дуже напруженою!".

Нагадаємо, про удочеріння зірка української сцени повідомила на початку цього року, коли у мережі почали з'являтися її фото та відео із дівчатками. Однак дітей вона забрала у свою родину ще на початку повномасштабної війни, про що мовчала майже два роки. Таке рішення артистка прийняла спільно зі своїм коханим, якого теж зустріла у період повномасштабної.

Могилевська та її обранець ВалентинФото: 1+1

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні