Лайм

Фіга з маком: Павло Зібров розповів, яку пенсію отримує як народний артист України

Співак не очікував, що пенсія вийде такою скромною

Українська співачка та експолітик Оксана Білозір раніше розповіла, що є учасницею бойових дій, оскільки під час війни в Афганістані 1979-1989 років їздила виступати перед солдатами радянської армії. Тепер про аналогічний статус розповів Павло Зібров. 66-річний виконавець зізнався, що це не допомогло йому отримати високу пенсію. Не знадобилося і звання Народного артиста України, як і інші музичні заслуги та грамоти.

Читайте також: Хороший будинок біля моря: Зібров розповів, де під час війни живе син зрадниці Повалій.

Фото: https://www.instagram.com/pavlo_zibrov

"Це не грає ролі: народний ти артист чи не народний. Пенсія за вислугою років робиться залежно від того, які внески ти робив у пенсійний фонд. Є надбавка до пенсії, здається 20%. Я думав, що все сумують, підраховують, плюс я учасник бойових дій в Афганістані, 45 років тому воював.Також я Народний артист, маю грамоти, заслуги. Я думав, що все одразу докупи складуть, і буде в мене пенсія 50 тисяч. Фіга з маком! 7500 гривень", - сказав Зібров в інтерв'ю "Люкс ФМ".

Втім, має артист і одну "дорогу пільгу", про яку він із задоволенням жартує. "Пільга є. На Байковому цвинтарі, 2 на 2. Діляночка досить така дорога", - сказав він.

Фото: https://www.instagram.com/pavlo_zibrov

Незважаючи на невелику пенсію, Павло Зібров вважає себе заможною людиною.

"Безумовно, я багата людина, тому що в мене є все - і житло, і дача, і машина, і сім'я, і театр, і друзі, і робота більш менш комерційна. Тому я вважаю, що відносно багатий. Але відкладати не виходить. Роботи дуже багато, але волонтерської – для дітей, переселенців, воїнів, поранених. 80% саме такої роботи", - розповів він.

Дізнайтеся також, де зараз Микола Гнатюк: брат відомого співака розповів, як склалась його доля.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil