Лайм

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Жінка поділилася приємною новиною

У лютому дружина Сергія Тігіпка Алла Зіневич повідомила про вагітність - для подружжя це буде четверта спільна дитина, а колишній віцепрем'єр-міністр України стане батьком увосьме. Через чотири місяці рестораторка розкрила стать майбутнього малюка, і зробила це неймовірно милим способом.

На особистій сторінці в Instagram жінка опублікувала відео, де з-за спини дістає маленьку сукенку. Підпис ролика не залишає сумнівів, що пара чекає на донечку. Сама Алла позує в схожій повітряній сукні ніжно-рожевого кольору, і судячи з розміру живота, дівчинка народиться вже дуже скоро.

Читайте також: Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі.


У коментарях вітають сім'ю, в якій підростають троє синів, з принцесою і пишуть, що бути батьками дівчинки - абсолютно нові емоції.

"Яка хороша новина! Вітаю!", "Алло, вітаю! Ось уже буде принцеса в чоловічому царстві", "Нові емоції бути мамою дівчинки", "Вітаю! Дівчинка - це таке неймовірне щастя!", "Вау! Мої вітання! Яке щастя", "Вітаю Вас! Три синочки та лапочка дочка! Це так класно", - пишуть підписники під дописом.

Фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Нагадаємо, Аллі Зіневич 39 років, і вона однолітка старшої доньки 64-річного Сергія Тігіпка. Жінка працювала фотомоделлю, після чого запустила кілька власних бізнесів: фармацевтичний та ресторанний.

До шлюбу із Зіневич Сергій Тігіпко був двічі одружений і має від цих шлюбів дітей. Першою дружиною бізнесмена була Наталія Тігіпко, яка у 1984 році народила йому доньку Ганну.

Від другої дружини Вікторії політик має трьох дітей: Тимофія (2002), Анастасію (2005) та Леонтія (2008). З нинішньою дружиною Аллою Тігіпко виховує синів Сергія (2011), Станіслава (2013) та Олександра (2016).

Фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Раніше Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці