Лайм

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Знаменитість відповіла на питання, яке цікавило юзерів

Від шлюбу з репером Потапом Ірина Горова має сина Андрія, і вона прокоментувала тему стосунків 16-річного хлопця з рідним батьком. Зокрема, у соцмережах відома українська продюсерка зазначила, що вони постійно підтримують спілкування та проводять разом час.

Про це зірка розповіла у Instagram-stories, відповідаючи на питання своїх підписників. Так, коли хтось поцікавився про відносини Потапа із сином Андрієм, Горова дала змістовну відповідь.

Читайте також: Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця.

Потап із сином Андрієм. Фото: instagram

"Він бере участь у вихованні Андрія. Вони постійно листуються, телефонують один одному. Андрій часто приїжджає на свої канікули до батька, вони грають у баскетбол, - пояснила вона. - Я вам скажу так, що Олексій дуже класний батько. Він Андрія дуже правильно навчає і підказує, що чоловік повинен робити у своєму дорослішанні".

Ірина Горова і Олексій Потапенко були у шлюбі 15 років, після чого повідомили про розлучення. Розрив колишні закохані приховували близько двох років. Також продюсерка має старшу доньку Наталію, яку народила в першому шлюбі з музикантом Юрієм Горовим.

Читайте на тему: "А у нас все пучком": Потап показав, як виступав з російськомовними піснями у клубі.

Ірина Горова з сином Андрієм і донькою Наталією, Олексій ПотапенкоФото: instagram

До слова, раніше Ірина, яка неохотно ділиться подробицями особистого життя після розлучення, прокоментувала тему справ сердечних. Жінка поділилася, яким бачить кохання та що для неї є важливим у відносинах:

"Не можна замовити чоловіка як із картинки. Це повинно статися кохання. Звичайно, це повинна бути сильна людина, тому що поруч зі мною іноді складно. Тому це повинна бути сильна людина, яку я поважаю, якою я надихаюся. Неважливо, з якою вона бізнес історією, але важливо, щоб у нас були партнерські стосунки. Важливо, щоб я поважала людину і це була цілісна особистість".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину