Лайм

П'ятий шлюб у 93 роки: медіамагнат Руперт Мердок одружився з колишньою тещею Романа Абрамовича

Стосунки між ними зав'язалися минулого літа

Кіт Руперт Мердок, міжнародний медіамагнат шотландсько-ірландсько-англійського походження, одружився у 93 роки - його обраницею стала 67-річна біологиня, експертка з діабету, а також колишня теща російського бізнесмена Романа Абрамовича Олена Жукова. Пара зустрічалася менше року, перш ніж піти під вінець, і для Мердока цей шлюб є п'ятим.

Про це повідомляє таблоїд Daily Mail. У той час Page Six публікує кадри, зроблені під час весілля, і на них можна побачити, що закохані позували у саду після весільної церемонії. Жінка тримала у руках букет білих квітів. Про заручини із росіянкою Мердок оголосив у березні.

Читайте також: Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою.

Закохані почали стосунки минулого літа - це сталося після того, як мільярдер відмінив заручини з Енн Леслі Сміт, яка є власницею виноградників. У минулому медіамагнат і його обраниця вже встигли з'їздити в спільний круїз Середземним морем під час літньої відпустки у серпні 2023 року.

Олена Жукова - матір Даші Жукової, світської левиці, яка в минулому була заміжня за російським підприємцем та колишнім власником футбольного клубу Челсі Романом Абрамовичем і від якого має дітей.

Мердок і Жукова познайомилися на вечірці в однієї з колишніх обраниць 93-річного чоловіка, підприємиці китайського походження Венді Денг.

Згадуючи про Жукову, видання The New York Times у березні повідомляло, що вона "має інтригуючу біографію". До виходу на пенсії, як відомо, росіянка працювала в Каліфорнійському університеті Лос-Анджелеса, де займалась вивченням діабету на посаді молекулярного біолога. До Америки жінка приїхала разом із першим чоловіком Олександром Жуковим - це сталося ще у період розпаду СРСР.

Читайте на тему: Не дозволяє совість: Олександра Заріцька скасувала весілля з коханим та назвала причину.

Фото: instagram.com/theshadeborough

Пізніше Жуков став мільйонером, почав займатися інвестиціями в енергетику, а нині мешкає у Лондоні, де вже встиг отримати британське громадянство. Дар'я, донька колишніх закоханих, про яку вже згадувалося вище, була у шлюбі з Абрамовичем до 2017 року.

Своєю чергою Руперт розлучився зі своєю дружиною, супермоделлю Джеррі Голл у 2022 році. Також він мав шлюби з австралійською стюардесою Патрісією Букер, шотландською журналісткою Анною Манн та Венді Денг. Чоловік має 6 дітей від минулих стосунків.

У власності Мердока - британські таблоїд The Sun і газета The Times, американська газета The Wall Street Journal і американський телеканал Fox News.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля