Лайм

Суворі обмеження: Тимур Мірошниченко відверто розповів про складнощі другого усиновлення

Шоумен виховує трьох дітей

Тимур Мірошниченко, який є багатодітним батьком, висловився про складнощі другого усиновлення. Зокрема, він розповів, що їхня родина може забрати до себе ще одну дитину лише з урахуванням певних характеристик.

Подробиці ведучий озвучив в програмі для "Люкс ФМ". Так, за його словами, головна складність заключається у тому, що дитину, яка б могла стати частиною їхньої сім'ї, важко відшукати. Він отримав від експертів рекомендацію, де чітко говориться про те, що це має бути дівчинка віком 8-10 років і без соціальної історії.

Читайте також: Отримав бронь від мобілізації: Тімур Мірошниченко зізнався, що є військовозобов'язаним.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Після того, як ти проходиш курси всиновлювача, тренери пишуть рекомендацію. Це звучить, як рекомендація, але по факту – це суворі обмеження. Вони пишуть: скільки дітей, якого віку, якої статі, яка там історія може бути. Нам цього разу написали дуже серйозні обмеження. Це має бути дитина без соціальної історії. Насправді, дуже багато дітей, які потрапляють до дитячого будинку, вони потрапляють туди саме через це. Тому це трішки ускладнює процес", - говорить шоумен.

Наразі ж, як ділиться Мірошниченко, процес другого усиновлення знаходиться на бюрократичному етапі. Висновки, які він отримав від спеціалістів, чоловік назвав "загадкою":

"Зараз усиновлення на бюрократичному етапі. Це дуже складна і тривала процедура. Тим більше ті висновки, які написали нам на курсах, вони дуже складні в тому плані, що таких дітей майже немає. Це, звісно, для мене загадка, чому вони так зробили. Зробили і зробили, будемо шукати".

Читайте на тему: Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko/

Тим не менше, знаменитість впевнений в тому, що їм з обраницею таки вдасться знайти саме ту дівчинку, яку вони шукають. Ведучий сподівається, що це станеться вже цього літа. "Думаю, протягом літа, я сподіваюся, що ми закриємо питання і родина буде в повному складі", - каже він.

Нагадаємо, минулого року зіркове подружжя усиновило хлопчика Марселя із Житомирського дитячого будинку. Незадовго після цього вони повідомили, що подалися на другий процес усиновлення. У квітні Інна Мірошниченко розповіла, що вже офіційно стала кандидаткою. Також пара виховує своїх двох біологічних дітей - сина Марка та доньку Мію.

  • Раніше дружина Мірошниченка відповіла на закиди, що вони усиновили хвору дитину заради виїзду за кордон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні