Лайм

Далі свого носа не бачить: український продюсер розкритикував Олега Кензова, який живе за кордоном

Чоловік озвучив свою думку з приводу поведінки виконавця

Продюсер Вадим Лисиця висловився про співака Олега Кензова, який у період повномасштабної війни мешкає за кордоном та виступає на одній сцені з росіянами. Так, чоловік пригадав подробиці їхньої співпраці у минулому.

Детальніше про це Лисиця розповів в рамках програми "Муз_Тренд". Він зауважив, що не може зрозуміти поведінку та позицію Кензова та натякнув, чому їхня спільна робота складалася не найкращим чином.

Читайте також: Що зараз із Павлом Табаковим - переможцем шоу "Голос країни" та зіркою проекту "Шанс".

Фото: instagram.com/okenzov_official

"Я не знаю, що з ним. Він же далі свого носа не бачить нічого. І ми чому з ними розійшлись? Бо він думав, що я стану його продюсером і все засяє. Все засяяло, так, але я вибачаюсь, не досяяло тому, що наркотики - це погано, алкоголізм - це погано, не виконання своїх обов'язків - це погано. Я про це йому прямим текстом почав казати", - пояснив Вадим.

Окрім того, продюсер зазначив, що під час підписання контракту Кензов навіть не вникав у його пункти. Через це для нього ця історія вийшла не надто позитивною:

"Я йому казав: "Мені твій контракт не потрібен". Але він майже змусив мене підписати і виявилось, що він його навіть і не читав. А там був такий контракт, що він, бідолаха, рачки стояв п'ять років і не міг нічого зробити.

Більше того, минуло п'ять років і він все одно не читав його, бо там був пункт що, після п'яти років ще потім два тижні він має можливість подати на розірвання. А він не подав, проходить два тижні і один день, я йому телефоную кажу: "Олеже, привіт! Ще п'ять років". Розумієш, настільки воно тупе? Тому я не знаю, що з ним відбувається, просто тупий чувак", - висловився колишній наставник артиста.

Читайте на тему: Куди зникла Альона Вінницька, яка на початку повномасштабної війни розповідала про чоловіка в ТРО.

Як відомо, Олег Кензов, колишній учасник шоу "Х-фактор" та виконавець пісні "Обстановка по кайфу", у період повномасштабної війни подорожує різними країнами. Він продовжує випускати пісні російською, а також з'являтися на одних заходах із виконавцями-путіністами та іншими колишніми уродженцями України. При цьому чоловік і далі позиціонує себе саме як український артист.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також