Лайм

Не дозволяє совість: Олександра Заріцька скасувала весілля з коханим та назвала причину

Знаменитість озвучила майбутні плани

Восени минулого року солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька заявляла про плани зіграти весілля з коханим цього літа. Проте тепер вона поділилася, що вони поки вирішили перенести пишне святкування і назвала причину.

Так, у відео для YouTube-каналу "Люкс ФМ" артистка розповіла, що зіграє весілля зі своїм бойфрендом, українським музикантом Павлом Тараненком, вже після закінчення повномасштабної війни. Вона зазначила, що не зможе відчувати насолоду від цих двох особливих днів у той час, як українські міста продовжують обстрілювати.

Читайте також: Адель вдруге вийшла заміж: що відомо про особисте життя 35-річної співачки.

Олександра ЗаріцькаФото: instagram.com/kazka.band

"Весілля буде, не хвилюйтеся. Зараз є більш важливі справи. Я наразі намагаюся більше допомагати армії та виступати перед військовими. Ми вирішили, що весілля відсвяткуємо після війни. Інакше це буде не те, про що я мріяла все своє життя. Бо для мене весілля – два дні, 350 людей, масштаб в плані душі. Коли твоя душа спокійна і ти насолоджуєшся максимально тим, що ці два дні тільки для вас. Зараз немає жодного дня, коли я не плачу. Я не зможу святкувати свій найкращий день у світі, розуміючи, що Харків зараз бомблять щодня. Мені не дозволяє совість", - пояснила вона.

Зірка запевнила, що одразу після перемоги вони з коханим втілять задумане у реальність, а поки продовжують жити разом у статусі нареченої і нареченого. Чоловік пропонував дівчині просто піти і розписатись, проте вона відкинула такий варіант:

"Теж відтягуємо. Паша пропонував мені безліч разів піти й просто розписатися, але це все ж таки знову не моє. Ми заручені, живемо разом, але поки що неофіційно".

Читайте на тему: Як Надя Дорофєєва виглядала на обох своїх весіллях: фото з Дантесом і Кацуріним.

співачка з коханим. Фото: instagram.com/kazka.band

Про весілля співачка вперше заговорила ще близько року - тому після того, як наприкінці травня 2023 оголосила про заручини. Про свої стосунки з Павлом Заріцька повідомила у вересні 2022 року. Вони були знайомі вже багато років, і періодично бачились та спілкувались у компаніях чи по роботі, оскільки обидва займаються творчістю. Романтичні почуття між ними виникли напередодні повномасштабної війни. Пара практично одразу з'їхалась та почала говорити про майбутнє весілля.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні