Лайм

Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни

По аналізу енергій в Україні бойові дії йдуть до завершення

Бойові дії в Україні йдуть до завершення, а в лютому-березні 2025 року Україна і Росія офіційно підпишуть угоду, яка покладе край війні.

Про це розповів відомий український психолог, йог, езотерик, практик Андрій Дуйко в ефірі YouTube-каналу "Поговоримо".

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

"Якщо дивитися всю динаміку війни, яка є, то найстрашніші події були на початку війни. Тобто, початок війни – лютий 2022 року – це були найстрашніші події. І якщо переглядати всю динаміку, то ці події зараз починають згасати. Таким чином, весь цей період був як період яскравого спалаху, і після його максимального згасання вже зараз все переходить на зовсім іншу модель. Ця модель більш політична, а не військова, тобто, я прогнозую, що далі буде розв'язання питання бойових дій в політичній площині", - розповідає езотерик.

За словами практика, Україна уже зараз здебільшого почуватиметься краще і в цілому події будуть більш позитивними, і настрій українців, незважаючи ні на що.

Читайте також: Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.

"Чекаємо наступного року, я так припускаю, саме наступного року ми побачимо перші підписані документи, які зв'язуватимуть військові дії та допоможуть Україні та українцям бути вільнішими", - прогнозує Дуйко.

Тому, за словами езотерика, українцям не варто дуже сильно переживати і боятися, хоч це і здається страшним і нерозв'язаним, але все вже не так страшно, як було до цього.

"Абсолютно всі мої бачення говорять про покращення загального стану українців та нашої країни, а я, як правило, не помиляюсь у цих ситуаціях. Я думаю, що перші документи ми побачимо вже в лютому-березні наступного року і вони покращуватимуть загальний стан країни", - резюмував езотерик.

Цікаві новини для вас:

  1. Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни.
  2. Росія може напасти на країни Балтії вже 2024 року: астролог назвав найнебезпечніший період.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також