Лайм

Була улюбленою блогеркою: власник "Трухи" розповів про реакцію дружини на плітки про його роман з Квітковою

Чоловік прокоментував чутки

Два місяці тому в мережі заговорили про можливий роман Даші Квіткової із засновником Telegram-каналу "Труха" Максимом Лавріненком. Плітки запустив блогер Богдан Беспалов, і їх охоче підхопили медіа та користувачі соцмереж. Блогерка-мільйонниця вже відреагувала на чутки про любовний зв'язок із одруженим чоловіком, тепер "сенсацію" прокоментував сам власник відомого новинного пабліка.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Лавриненко припустив, що чутки могли з'явитися через те, що останнім часом він не публікує фото з дружиною і дитиною. "Думаю, плітки з'явилися на тлі того, що я не показую свою родину, - вважає він. - Є блогер, я тоді про нього дізнався вперше – Богдан Беспалов. Він тоді це у себе запустив. Наче хтось у дірект йому написав, що нас бачив".

Максим Лавриненко із сім'єю Фото: instagram.com/maxim.lavrinenko

Власник "Трухи" запевняє, що його нічого не пов'язує з Дашею Квітковою, ба більше, він її навіть не знає. Чого не можна сказати про дружину Лавриненка, оскільки "коханка" чоловіка - її улюблена блогерка. Щоправда, після всієї цієї історії дівчина перестала стежити за інфлюєнсеркою.

Даша Квіткова Фото: instagram.com/kvittkova

"Найцікавіше те, що моя дружина стежить за деякими блогерами, їх небагато, але Квіткова - серед них, і вона була найулюбленішою блогеркою моєї дружини на той час, - зізнався Лавриненко. - Мені дуже допомогло те, що в нас не було на тлі цього жодних конфліктів чи скандалів. Вона мені каже: "Якби хтось інший, можливо, я сумнівалася б".

Після того, як "роман" Квіткової з засновником "Трухи" почали активно обговорювати в мережі, команда Лавриненка вирішила цією темою "нагнати собі підписників".

Засновник Telegram-каналу "Труха" Фото: instagram.com/maxim.lavrinenko

"Цей блогер запустив ці плітки, і я бачу, що ЗМІ почали це підхоплювати, і мені потім із команди арбітражник пише: "Макс, давай на цьому лити трафік". І коли вже все почалося і арбітражник почав у нашій мережі все це ставити, трохи трафіку та підписників нагнали на цій темі. Тобто ми просто скористалися цією ситуацією", - зізнався власник відомого Telegram-каналу.

Раніше Даші Квітковій приписували роман із "Холостяком" Михайлом Заливаком. Блогерка розповіла, які у неї стосунки з героєм 11 сезону шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також