Лайм

Окупанти заявили, що Ксенія Мішина раділа загиблим на пляжі в Севастополі: акторка відповіла

Українська зірка відреагувала на фейк росіян

Російські пропагандисти продовжують розповсюджувати фейки про відомих українців. Минулого року ворожі Telegram-канали публікували скан нібито ізраїльського паспорта Олени Зеленської, тепер окупанти в Криму запустили інформаційний "вкид" про Ксенію Мішину.

Днями окупаційні канали поширили скріншот нібито зі "сторіз" акторки, яка радіє загиблим на пляжі в Севастополі, звідки вона родом. "Зараз би знову пережити ці емоції. Але не всі їх можуть пережити, так?", - йдеться у фейковому підписі, який розміщений на кадрах з Мішиною, що біжить по хвилях.

Читайте також: Заявили про "націоналізацію" та продали: росіяни відібрали у Джамали майно в окупованому Криму.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія відреагувала на фейк росіян, назвавши публікацію "фотошопом і заказухою". "Друзі, тут на мене неочікувано звалилась порція хейту з Севастополя!", - звернулася вона до підписників свого блогу в Instagram.

Наступні "історії" акторка записала російською і присвятила їх своєму рідному Cевастополю, який з 2014 року окупований Росією. "Жодних сторіс я не робила! Це цілковита х*йня з боку місцевих телеграм-каналів! Ніколи і ні за яких умов я не радітиму людським смертям", - заявила вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Далі Мішина, яка зараз із сином Платоном відпочиває у США, вказала на помилку пропагандистів і показала їм середній палець.

"І живу я не у Варшаві, а в Києві, а показую ф*к ідіотським телеграм-каналам вже з Нью-Йорка", - додала вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Варто зазначити, що на кадрах дійсно Ксенія Мішина, проте вони були зроблені на пляжі в Азії, а не в окупованому Криму, як заявили пропагандисти. Ворожі пабліки знайшли на сторінці акторки відео, яке вона виставила у січні 2024 року, та зробили фейкову новину.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, в анексованому Севастополі у Ксенії Мішиної залишилися рідні та друзі. Артистка кілька разів навідувалася додому після окупації росіянами українського півострова – востаннє акторка була вдома у червні 2021 року. Тоді в окупований Крим разом із Ксенією їздив переможець "Холостячки" і колишній сценарист "Кварталу" Олександр Еллерт, з яким Мішина на той момент була у стосунках.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше Росія відібрала у Софії Ротару елітний готель у Криму: співачка не змогла його продати.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля