Лайм

Даша Квіткова вперше розповіла, які в неї стосунки з "Холостяком" Михайлом Заливаком

Про роман між ними у мережі заговорили наприкінці серпня

Після розлучення з Нікітою Добриніним у червні 2023 року Даші Квітковій приписували романтичні стосунки з кількома відомими чоловіками. Один з них - герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Заливако. Блогерка довго не коментували чутки про можливий роман з бізнесменом, а днями відповіла, чи є між ними почуття.

У коментарі журналістці програми "Неймовірна правда про зірок", Квіткова зізналася, що вони із Заливаком просто сусіди. Саме тому на їхніх сторінках у соцмережах часто з'являються фото з однакових локацій.

Читайте також: Аліментів немає: Даша Квіткова розповіла, хто фінансово забезпечує їхнього з Добриніним сина.

Даша Квіткова, Михайло Заливако Фото: instagram.com/kvittkova/instagram.com/kanyeeebear

"Ми з Мішею просто сусіди, просто живемо в одному житловому комплексі", - сказала Даша і дала зрозуміти, що наразі вона не має стосунків. "Моє серце не зайняте, воно абсолютно вільне", - додала вона.

У своєму блозі Даша часто показує розкішні букети, які, з її слів, їй дарують шанувальники.

"Це просто чоловіки, яким я подобаюся, і вони хочуть приділяти мені знаки уваги. Чому б і ні? Я їм дозволяю це робити, мені подобаються квіти", - наголосила колишня дружина Нікіти Добриніна.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, чутки про роман між Квітковою та Заливаком поповзли в мережі після ДТП у Києві за участю Даші. Герой "Холостяка-11" приїхав на місце події та був одним із чоловіків, хто захищав блогерку, яку називали винуватицею аварії.

Також уважні користувачі помітили, що переможниця "Холостяка-9" та герой 11 сезону шоу публікують у своїх "сторіз" фото, зроблені в одному ліфті.

До цього Даші Квітковій приписували роман з продюсером та блогером Євгеном Таллером, з яким вона часто з'являлася на заходах та в соцмережах.

"Друзі, благаю. З чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, - мене нічого не об'єднує, окрім спілкування і дружби. І ними я точно не заповнює нічого. Давайте зробимо так: поки ви особисто від мене не побачите якогось підтвердження чого-небудь - не приписуйте мені романи. Я буду вдячна за розуміння", - зверталася блогерка до підписників.

Даша Квіткова та Євген Таллер Фото: instagram.com/kvittkova

Раніше Даша Квіткова відповіла, що думає про нові стосунки Нікіти Добриніна.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі