Лайм

У мене все добре: Даша Квіткова відповіла на чутки про роман з одруженим чоловіком

Блогерці приписують любовний зв'язок із власником "Трухи"

Після розлучення з Нікітою Добриніним у червні 2023 року Даші Квітковій приписували романтичні стосунки з продюсером Євгеном Таллером та героєм шоу "Холостяк-11" Михайлом Заливаком. Тепер у мережі заговорили про ймовірний роман колишньої дружини телеведучого із засновником Telegram-каналу "Труха" Максимом Лавриненком, який нібито одружений і виховує маленьку дитину.

Цю чутку запустив блогер Богдан Беспалов, посилаючись на свого інсайдера. Блогерка-мільйонниця не стала мовчати і відреагувала на плітки в своєму Instagram.

Читайте також: Красива пара: Ксенія Мішина показалася з чоловіком, якого вважають її новим коханим.

Фото: instagram.com/kvittkova/instagram.com/maxim.lavrinenko

"На хвостику приносять "кошенята" наступне: "Маю для тебе інсайд: вже кілька разів у нашому ЖК бачили Квіткову разом з Максимом Лавриненком. Поцікавились в оточенні Даші, вона розумна дівчина, висновки усі зробила після Добриніна і тепер не робить свої стосунки публічними. Максим від Даші мліє, в неї теж є симпатія, але й меркантильні цілі. Зв'язки Максима можуть вивести на зовсім інший рівень життя", – зачитав Беспалов повідомлення інсайдера на своєму YouTube каналі.

Після того, як цю інформацію почали активно обговорювати в пресі та соцмережах, Квіткова прокоментувала ймовірний роман із Лавриненком. Спочатку блогерка на цій темі прорекламувала свій спортивний захід, а потім запевнила підписників, що її серце вільне.

Даша опублікувала скріншот публікації із заголовком: "Роман між блогеркою Квітковою та власником "Трухи?" і написала: "Коли не розумієш, що тобі приписують". Дівчина додала посилання з нібито подробицями, але воно веде на благодійне "Квіткове тренування", яке блогерка проведе у Києві просто неба.

Втім, вже в іншій "сторіз" Квіткова висловилася про своє особисте життя після розлучення з Нікітою Добриніним.

"Я не у відносинах і не зустрічалась ні з ким після розлучення. Моє серце не зайняте. У мене все добре. Коли щось зміниться і я зрозумію, що це серйозно - я дам вам знати", - заявила Даша.

Фото: instagram.com/kvittkova

Максим Лавриненко також відреагував на чутки про роман із Дашею Квітковою. Спочатку чоловік написав, що його повеселила "сенсація" Беспалова, а потім опублікував свою "сенсацію".

"Добринін та Лавриненко були помічені у київському гей-клубі", - посміявся засновник "Трухи" під спільним фото з колишнім чоловіком Даші Квіткової.

Фото: instagram.com/maxim.lavrinenko

Фото: instagram.com/maxim.lavrinenko

Відомо, що Максим Лавриненко виховує сина, який народився у серпні 2021 року. Останнім часом чоловік рідко показує фотографії зі своєю родиною, а якщо й викладає знімки, то лише з дитиною. Остання публікація з дружиною Світланою була зроблена у жовтні 2022 року.

Фото: instagram.com/maxim.lavrinenko

Раніше Даша Квіткова назвала відомих холостяків, з якими сходила б на побачення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня