Лайм

Закулісні переговори про "злив" України закінчилися: астролог Влад Росс назвав два сценарії закінчення війни

Восени зірки складуться найкращим чином для України

Дозвіл США для України бити про території Росії американською зброєю і поступове збільшення дальності ударів говорить про те, що таємні закулісні переговори, де розглядалася здача України, закінчилися.

Таким інсайтом поділився міжнародний астролог Влад Росс в ефірі YouTube-каналу "Мирослав Солонар".

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

За словами Росса, Росія вийшла з усіх таємних переговорів і заявила, що буде чекати приходу в Білий дім Дональда Трампа, який припинить надання Україні військової допомоги. Для України це означатиме посилення обстрілів, атак і боїв на фронті.

"Влітку 2024 Марс зійдеться з Ураном і з диявольською зіркою Алголь і знаку України Тельці - це означатиме лише одне – ніякого припинення війни у найближчі місяці не буде, навіть навпаки, у липні будуть пекельні бої. Росія буде мстити мирним українцям за свої невдачі на фронті, де наші ЗСУ знищують їхнє важливе озброєння, і обстрілювати наші міста", - зазначив Росс.

Також Росс побачив появу в Україні перших F-16.

"У червні Уран з'єднується з Марсом, а Уран завжди пов'язаний із повітрям, можна сказати, що Уран - це літаки. З'єднання Марса і Урану відбудеться в середині липня, тому я сподіваюся, що перші F-16 будуть у нас саме в цей час: Марс - планета військових дій, Уран - літаків. Ось тоді вже можуть бути удари по мостах, у тому числі Керченському. Ну і найголовніше – вибиватимуться всі ППО Криму, які тільки є. Я вважаю, що у липні буде рознесено все ППО (комплекси С-300 і С-400 – Ред.), які перебувають у Криму. Ось коли ЗСУ все знищать, можна буде і літаки вже нам відправляти. Ми з них поступово робимо циклопа з одним оком, а незабаром у них жодного ока не залишиться", - зазначив Росс.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

За словами астролога, з’єднання Марса і Урана є підтвердженням версії, що в Криму буде проводитися наступальна операція.

"Уран все перевертає, оскільки Уран – це планета переворотів, і якщо Марс до сходження з Ураном до липня означав, що ми весь час програємо, обороняємося і відступаємо, він може повністю перевернути ситуацію на фронті і ми можемо починати нарешті бити ворога", - прогнозує Росс.

Також астролог назвав ще один сценарій, який може стати дуже успішним для України.

"А от наступати на фронті краще у вересні-жовтні, тому що у нас там більше буде переможних можливостей для фронту та знищення ворогів", - резюмував астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля