Лайм

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Співачка втомилася від спекуляцій на тему її особистого життя

Марія Яремчук підтвердила, що народила первістка і гнівно звернулася до ЗМІ, які пишуть, що батьком її дитини є Олександр Пономарьов.

"Всім привіт. Я тут, тому що мене дістало, - вийшла в Instagram-"історії" артистка. - Жила я собі своє життя, нікого не чіпала. Робила свої справи, спродюсувала кіно, ні і стала мамою".

Читайте також: Григорію Решетніку дорікнули за відпочинок під час війни: ведучий відповів.

Фото: instagram.com/m_yaremchuk

Марія заявила, що інформацію про неї та дитину "злив" журналістам чернівецький перинатальний центр, де вона народжувала, чим порушив лікарську таємницю.

Фото: instagram.com/m_yaremchuk

Також Яремчук спростувала чутки, що народила від Олександра Пономарьова.

"Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питують: "А де Саша, це правда?" (Аж незручно перед жінкою Сашка, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина!", - обурилася вона.

Фото: instagram.com/m_yaremchuk

У наступній "сторіз" співачка прокоментував слова свого брата Дмитра, який напередодні заявив, що у них із сестрою "специфічні стосунки". А також, що Марія нібито не відповіла йому на привітання з народженням первістка і сама не привітала його з поповненням у сім'ї.

"Думала я, ладно, хай собі пишуть... Але об'явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все своє життя бачила разів 15 максимум... і пожалівся пресі, що я така погана "специфічна сестра", не відповіла йому в вайбері (я навіть не бачила, бо вайбером майже не користуюсь) і, бачте, не привітала його, коли в нього рождалися діти... Звідки я мала знати про це, Діма? Ми не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна...", - написала донька Назарія Яремчука.

Фото: instagram.com/m_yaremchuk

Насамкінець Марія Яремчук звернулася до преси з проханням перевіряти інформацію і не хайпувати на чужих приватних даних.

"А в ідеальному ідеалі хотілось би, щоби суспільство не просто поважало, а ще й захищало права матерів та їхнє здоров'я (психічне зокрема!)", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/m_yaremchuk

Раніше український актор Віталій Салій повідомив про розлучення з дружиною-росіянкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Люблячий батько трьох дітей: на фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Своє життя за Україну віддав письменник та військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук – захиснику було 43 роки

"Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ

Комік і військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий, який відновлюється після важкого поранення, відреагував на інцидент в одеській ветклініці

Стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала скандал навколо свого "жарту" про "тупеньких" дітей з інвалідністю

Українська стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала свій скандальний жарт про дітей з інвалідністю, яких вона назвала "тупенькими"