Лайм

ЗМІ повідомили, що Марія Яремчук народила первістка і розкрили стать дитини

Зірка не поспішає коментувати ці припущення

ЗМІ повідомили про те, що 31-річна українська співачка Марія Яремчук нібито стала мамою. За їхньою інформацією, вона народила хлопчика ще 8 травня.

Про це йдеться у випуску "ЖВЛ", де показали відео зі схожою на виконавицю жінкою. У ролику та демонструє свій помітно кругленький животик. Подейкують, що це відео Яремчук опублікувала на приватній сторінці у соцмережах, за якою слідкують лише найближчі. Тим часом сама артистка не спішить реагувати на ці чутки, і хоч якось їх спростувати чи, навпаки, підтвердити.

Читайте також: Лілія Ребрик показала хрестини доньки Аделіни: кумами стали відомі телеведучі.

Фото: YouTube

До слова, Яремчук останнім часом рідко з'являється у соцмережах та не поспішає розкривати деталі свого життя. Окрім того, вона зникла зі сцени, пояснивши це тим, що боїться публічних виступів. У травні 2023 року співачка вперше за довгий час випустила пісню, яка була написана ще 5 років тому.

Нагадаємо, Марія Яремчук - дочка народного артиста України Назарія Яремчука, представниця України на "Євробаченні-2014", уродженка Чернівців, співом почала займатись ще з дитинства.

Читайте на тему: У родині Інни Білоконь поповнення: донька відомої акторки вперше стала мамою.

Вперше громадськість заговорила про Марію після її появи на "Голосі країни" у 19 років. Тоді дівчина потрапила в команду Олександра Пономарьова та зайняла четверте місце. Перший виступ виконавиці за довгий час стався на "Євробаченні-2023", де разом із Златою Дзюнькою та репером OTOY вона продемонструвала емоційний музичний номер у другому півфіналі масштабного шоу.

  • Вони голодували: раніше Наталія Могилевська розповіла про життя своїх дітей до удочеріння.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принц Едвард з дружиною відзначають срібне весілля: новий портрет королівської пари

Герцог та герцогиня Единбурзькі показали нові фото з нагоди 25-ї річниці шлюбу

Після виїзду з України Олег Кензов виступить зі співаками-путіністами: що відомо

Український співак Олег Кензов з'явився на афіші фестивалю в Німеччині разом із зрадником України Джиганом та співаками-путіністами

Підтримка вбивць: Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів

Відома британська співачка Адель оскандалилася через сукню російського дизайнера Валентина Юдашкіна, який створив військову форму для армії РФ