Лайм

Григорію Решетніку дорікнули за відпочинок під час війни: ведучий відповів

Телеведучий знову зіткнувся з критикою

Григорій Решетнік не приховує, що виїжджає з України під час повномасштабної війни. Телеведучий і його дружина Христина публікують у соціальних мережах фото із закордонних поїздок, що часто призводить до хейту та обурення українців. Цього разу сім'я шоумена вирушила до Буковеля, й знову зіткнулася з докорами у соцмережі.

На особистій сторінці в Instagram ведучий "Холостяка", який має трьох малолітніх дітей, опублікував кадри з вокзалу та розповів про початок літніх канікул. Решетнік поділився складнощами сімейних зборів, а у відповідь отримав хейт. "Круто бути заброньованим з усіх боків? Гарної відпустки", - дорікнув телеведучому один з підписників.

Читайте також: Зупинили на вокзалі: Григорій Решетнік розповів як пройшов перевірку ТЦК в Одесі.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

"Я розумію і усвідомлюю всю актуальність цього питання... Скажу наступне. Круто жити за законом і завжди дотримуватися його - це і є відповідальність. Круто народжувати дітей за коханням і бажанням, ще до того, як це давало якісь переваги. Круто завжди жити і залишатися в Україні – вірити в неї та її людей. Круто працювати і справно сплачувати податки, підтримуючи економіку. Круто допомагати тим, хто захищає нас і дякувати щоденно не лише словом. Круто бути чесним і порядним - в цьому сила та щастя", – відповів Григорій.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Нагадаємо, Григорій Решетнік неодноразово стикався з хейтом у період російського вторгнення. Найбільше ведучому "прилітало" за виїзд з України. Шоумен пояснював, що майже всі його виїзди в Європу мають робочий характер. Це можуть бути як благодійні заходи, так і корпоративи, де він заробляє гроші.

Окрім робочих відряджень Решетнік вивозив сім'ю на відпочинок, а також їздив з дружиною на концерт Бейонсе у Варшаву. За поїздку на шоу світової зірки подружжя хейтили найбільше. Українців розлютило, що медійна пара розважається під час війни та виставляє це на публіку.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Раніше Григорій Решетнік зізнався, чи готовий захищати Україну на фронті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Дочекалися!" Фільм Любомира Левицького про Третю штурмову вийшов на NETFLIX

На стрімінговій платформі Netflix вийшов документальний "Ми були рекрутами" режисера Любомира Левицького

Покохав одразу нас трьох: Кацуріна публічно заговорила про стосунки з Дантесом і показала їхні фото

Даша Кацуріна показала сімейні фото з Володимиром Дантесом і дітьми від шлюбу з Михайлом Кацуріним, і тепло звернулася до співака

Письменник Станіслав Асєєв розповів про поранення на фронті і показав уламок, який витягли лікарі

Український письменник та журналіст Станіслав Асєєв, який служить у ЗСУ, отримав осколкове поранення на фронті