Лайм

На Каньє Веста поскаржилися в генпрокуратуру РФ через рядки про Україну

У Росії хочуть домогтися, щоби репера не пускали на територію їхньої терористичної країни

Російські активісти закликають генпрокуратуру країни-терористки перевірити тексти американського репера Каньє Веста, який днями приїжджав у Москву на ювілей Гоші Рубчинського і нібито планує на осінь концерт у столиці РФ.

Як пишуть російські телеграм-канали, учасники руху "Сорок сороків" просять правоохоронців звернути увагу на слова пісні музиканта, де є рядки про Україну.

Читайте також: Син Газманова влаштував істерику: на його концерт ніхто не купив квитки.

"Вона вдихає цей фен з мого члена
Вона хоче, щоб я вдув кокс їй у зад, фу,
Вона росіянка, я ви*бав її за Україну,
Купив їй сумку та набив її дрібницею".

Фото: Getty Images

"Виходить в Росію планує приїхати співак, який публічно у своїй творчості вкрай принижує та зневажає російських жінок, виступає на підтримку агресії України, проти наших військовослужбовців, які виконують військовий обов'язок у ході спеціальної військової операції, пропагує вживання наркотичних засобів та інші деструктивні патерни поведінки для нашої молоді, і котрий до всього цього планує заробити у столиці нашої країни", - видали російські пропагандисти.

Активісти вимагають від правоохоронних органів Росії вжити заходів для недопущення на територію РФ Каньє Веста, який, за даними росЗМІ, планує 6 вересня 2024 року дати концерт у Москві.

Фото: t.me/astrapress

Нагадаємо, Каньє Вест (Йє) підтримує Путіна та Росію, а у грудні 2022-го заявив, що "захоплюється Гітлером" та "любить нацистів".

"Мені подобається Гітлер. Ми маємо перестати постійно засуджувати нацистів... Мені не подобається слово "зло" поруч із нацистами. Я люблю євреїв, але я теж люблю нацистів. "Він [Гітлер] не вбивав шість мільйонів євреїв. Це просто фактично неправильно. Голокост – це не те, що сталося. У Гітлера багато спокутних якостей", - говорив Вест.

Також репер, який назвав себе "дуже пропутінським і дуже проросійським", заявив, що йому подобається політика кремлівського диктатора Володимира Путіна.

У грудні 2023 року Каньє Вест узяв у помічники скандального росіянина – Гошу Рубчинського. Звинувачений у педофілії російський дизайнер став головним дизайнером його модного бренду Yeezy.

Фото: Getty Images

Раніше український актор Віталій Салій повідомив про розлучення із дружиною-росіянкою.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Так, я мобілізуюсь: комік Андрій Лузан підтвердив, що доєднується до війська

Український комік та засновник каналу "Леви на джипі" Андрій Лузан підтвердив, що мобілізується до ЗСУ

Віталій Козловський відчув шок і гнів від випадку з ветеринаром-ветераном в Одесі

Співак та військовослужбовець Віталій Козловський прокоментував інцидент у ветеринарній клініці в Одесі

Девід і Вікторія Бекхем святкують 25-ту річницю шлюбу: пара одягла свої весільні вбрання

4 липня 2024 року Вікторія Бекхем і Девід Бекхем відзначають срібне весілля - пара одружилася 25 років тому