Лайм

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Співачка відреагувала на незаконні дії росіян

Два тижні тому окупаційна влада Криму відібрала у тимчасово окупованій Алушті батьківський будинок Джамали, де проходило дитинство майбутньої зірки. Співачка вперше прокоментувала незаконне привласнення росіянами нерухомості її сім'ї.

"Це жахлива та болісна новина для всієї нашої родини. От як це усвідомити, що у цивілізованому світі відбувається таке свавілля: спершу окуповують територію, а потім забирають там усе?! Це – репресії, це – депортація у сучасності! Це ще раз демонструє самочинство, яке коїть російська влада", - емоційно сказала артистка в інтерв'ю Insider.

Читайте також: Джамала в роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала спростувала заяви окупантів, що майно в анексованому Криму належить їй. Переможниця "Євробачення-2016" не розуміє, чому росіяни вирішили "покарати" її батьків, адже у розшук оголосили та заочно заарештували її.

"До цього майна я не маю жодного стосунку, це власність моїх батьків, вони будувалися понад двадцять років. Кожну цеглину здобували заробленими кров’ю та потом грішми. І до чого тут батьки, у міжнародний розшук оголосили мене", - висловилася Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Співачка додала, що має намір боротися, щоби не допустити незаконного привласнення окупантами майна інших українців на тимчасово окупованих росіянами територіях.

"Я не мовчатиму, це точно. Якщо змовчу, росіяни прийдуть до інших кримських татар, до всіх українців на окупованих територіях, щоб і далі чинити свавілля", - заявила вона.

Раніше окупанти заявляли, що вкрадену власність родини Джамали вже продали, а виручені кошти мають намір направити на фінансування російської армії, яка продовжує чинити жорстокі воєнні злочини в Україні.

Читайте також: Я вільнішаза вас, рабів: Єфросиніна звернулася до росіян після "вироку" суду РФ.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року Джамалу оголосили в розшук у Росії, а за кілька днів московський суд її заочно її заарештував. Причиною росіяни назвали те, що співачка виклала на своїй сторінці в соцмережах "неправдиву інформацію" про дії військ РФ на території України.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Раніше Росія відібрала у Софії Ротару елітний готель у Криму: співачка не змогла його продати.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля