Лайм

Син Газманова влаштував істерику: на його концерт ніхто не купив квитки

Путініст хотів гучно відсвяткувати день народження

Російський співак Родіон Газманов, який як і його батько-путініст Олег Газманов, відкрито підтримує воєнну агресію РФ в Україні, поскаржився на зіпсований день народження. До свого 42-річчя співак-рашист запланував концерт, однак охочих його відвідати не виявилося.

На особистій сторінці в Instagram росіянин заявив, що вирішив скасувати свій виступ у московському клубі Magnus Locus, який мав відбутися 3 липня. У своєму провалі Газманов звинуватив концертний майданчик, а той у свою чергу заявив, що вони змогли продати лише 29 квитків.

Читайте також: Путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити до ресторанів.

Фото: instagram.com/rodder13

"Друзі, з важким серцем змушений повідомити, що прийняв рішення про скасування концерту. Не виноситиму сміття з хати, тому обмежусь фразою, що за кілька днів до заходу клуб поставив нас у ситуацію, яку я вважаю некоректною та неприйнятною", - написав путініст у своєму Instagram.

Публікацію з ниттям Газманова прокоментував арт-директор нічного клубу. Він написав, що майданчик був готовий до його виступу, і єдина причина скасування концерту - "поганий касовий збір".

"Якщо ви як артист прийняли рішення не працювати у напівпорожньому залі, то звинувачувати клуб у скасуванні докорінно неправильно", - зазначив представник нічного клубу.

Газманов у відповідь заявив, що був готовий працювати і без слухачів, і звинуватив майданчик у відсутності необхідного обладнання, за яке, мовляв, йому ще треба було заплатити.

Фото: Wikipedia

Варто зазначити, що Родіон Газманов підтримує Путіна і повномасштабне вторгнення в Україну. Путініст їздить на окуповані росіянами українські території з "гуманітарним вантажем", а також виступає перед армією окупантів. Є членом партії "Єдина Росія", що підконтрольна президенту країни-терористки. За свою пропагандистську та антиукраїнську діяльність Газманов-молодший перебуває під санкціями РНБО.

Раніше актор "Пригод Електроніка" Торсуєв заявив, що його дружину хочуть ув'язнити в Україні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Девід і Вікторія Бекхем святкують 25-ту річницю шлюбу: пара одягла свої весільні вбрання

4 липня 2024 року Вікторія Бекхем і Девід Бекхем відзначають срібне весілля - пара одружилася 25 років тому

Після натяків на вагітність Ірина Федишин відповіла, чи чекає вона на третю дитину

Співачка Ірина Федишин прокоментувала чутки, які вона спровокувала своїм кліпом на пісню "Секрет"

Це дивно: колега Ксенії Мішиної прокоментувала її російськомовне інтерв'ю

Українська акторка Олена Світлицька сказала, що думає щодо російськомовного інтерв'ю Ксенії Мішиної