Лайм

Чим далі, тим гарячіше: новий "Холостяк" Терен станцював бачату і підкорив мережу

Герой 13 сезону поділився своїми талантами

Ветеран війни Олександр Будько з позивним "Терен", який восени шукатиме кохання на проекті "Холостяк-13", підкорив мережу своїм чуттєвим танцем. Воїн, який втратив обидві ноги на фронті, станцював бачату на протезах і своїм прикладом довів, що можливо все.

Фрагмент танцю в Instagram виклала викладачка бачати одеситка Марина Імас, яка, власне, і навчала завидного нареченого цього романтичного танцю.

Читайте також: Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Саша приїхав до Одеси, і ми вирішили приділити трохи більше часу, і години нам вистачило, щоб вивчити та станцювати Бачату. Ну зацініть!, - написала партнерка Терена. - Холостяка, який вміє танцювати Бачату, на СТБ ще точно не було... вже переживаю за серденька дівчат".

Також Марина нагадала, що нині Олександр, який є автором проекту "Відвал ніг", веде дуже важливу просвітницьку діяльність з безбар'єрності та інклюзивності.

"Нам дуже важливо розуміти реальність і як свідоме суспільство робити все, щоб ветерани могли жити гідно, - наголосила вона. - Щодня Саша своїм прикладом доводить, що все можливе і мотивує нас усіх!".

Переглянути цей допис до Instagram

MARINA ІМАS ТОП ТРЕНЕР БАЧАТА -ОДЕСА та ОНЛАЙН (@marinaimas_bachatadance)

Користувачі в коментарях засипали танцювальну пару компліментами, проте найбільше теплих слів дісталося "Холостяку".

"Саша, чим далі, тим гарячіше", "Це приклад для всіх, хто знаходить собі якісь відмовки типу я так не зможу чи я не танцюючий. Супер круто!", "Супер, молодець. Бачата ще ніколи не виглядала так привабливо", "Як це прекрасно! Немає нічого неможливого, головне мати сильне бажання. Чудовий тренер і дуже талановитий учень", "Саша крутий! Викликає захоплення!", "Крутий чоловік із величезною енергетикою", - пишуть коментатори.

Читайте також: Ветеран Олександр Терен розповів, які виплати отримує від держави після втрати кінцівок на війні.

Нагадаємо, Олександр отримав важке поранення ніг у 2022 році на День Незалежності під час виконання бойового завдання на Ізюмському напрямку. Після ампутації кінцівок ветеран війни вирушив до Америки, де йому встановили протези. Завдяки своїй силі духу та наполегливості, Терен досить швидко навчився на них ходити, бігати, танцювати та керувати транспортними засобами.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

У липні 2023 року Олександр "Терен" Будько станцював на сцені в Каліфорнії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько