Лайм

Новим "Холостяком" міг бути інший військовий: кому пропонували стати героєм 13 сезону

Творці шоу розглядали й іншу кандидатуру

Минулого місяця телеканал СТБ оголосив ім'я нового "Холостяка". Ним став Олександр "Терен" Будько - український ветеран, який втратив обидві ноги на фронті. Тепер з'ясувалося, що героєм 13-го сезону міг стати інший військовий - морпіх з "Азовсталі" Михайло Діанов.

Про це звільнений з російського полону захисник Маріуполя розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону. Коментуючи тему особистого життя, військовослужбовець зізнався, що творці шоу пропонували йому стати героєм 13-го сезону, але він відмовився. За словами Михайла, він не хоче шукати кохання, а вірить, що дівчина знайдеться "сама по собі".

Читайте також: Вперше в Україні: Терен прокоментував рішення оголосити його ім'я до старту "Холостяка".

"Мене вже й на "Холостяк" тягли, я відмовився. Де там? Дівчина візьметься сама собою. Ходити, шукати, шукати? А не буде – отже, не буде. Дочка в мене вже є", - сказав Діанов.

44-річний військовослужбовець, старший сержант 36 ОБРМП Збройних сил України Михайло Діанов був одружений і від цього шлюбу має 22-річну доньку. Пара розлучилася у 2011 році. Усі ці роки чоловік залишається неодруженим.

"Я один. Ні дівчини, ні дружини немає. Я собі зараз створюю свою дівчину – майстерню. Мені більше нічого зараз не потрібне", – зізнався він.

Також Діанов прокоментував чутки про роман з Олею Поляковою, які з'явилися у вересні 2023 року. Захисник часто буває в заміському особняку зірки під Києвом, і тісне спілкування співачки та військового породило плітки про можливий любовний зв'язок між ними.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Багато людей пишуть у соцмережах, що у Михайла Діанова роман був з Олею Поляковою. Був чи ні?" – спитав у морпіха Гордон.

"Ні. Взагалі. По-перше, у неї чоловік. По-друге, він постійно вдома, - віджартувався Діанов. - Ми з Олею друзі. Ніяких навіть натяків ні з її боку не було, ні з моєї".

Дізнайтеся також, що відомо про життя Олександра "Терена" Будько до повномасштабної війни та як воно змінилося після її початку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві