Лайм

Після натяків на вагітність Ірина Федишин відповіла, чи чекає вона на третю дитину

Співачка відповіла на чутки, які спровокувала своїм кліпом

У травні Ірина Федишин випустила кліп "Секрет", в якому натякнула на свою вагітність - у кадрі співачка постає з округлим животиком. Через два місяці виконавиця зізналася, що насправді вона не чекає на третью дитину, і що це був лише творчий задум.

В інтерв'ю OBOZ.UA артистка поділилася, що не сказала про "вагітність" навіть батькам, які після виходу її відеороботи були дуже здивовані. "Навіть моя мама, яка все-все про мене знає, подивилася відеокомпозицію, і каже: "Я не зрозуміла, що це таке?" Ми батькам не розповідали, про що буде кліп, тільки з режисером це обговорювали", - сказала зірка.

Читайте також: Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів.

Ірина Федишин у кліпі на пісню "Секрет" Фото: Скріншот

Ірина Федишин разом з чоловіком-продюсером Віталієм Човником виховують двох синів: Юрія і Олега. Подружжя мріє про третю дитину, але поки, за словами співачки, вона не вагітна.

"Ми думаємо про третю дитину, але зараз я не вагітна. Мріємо з чоловіком про дівчинку. Навіть мій кліп - це свого роду посилання про те, щоб наша мрія збулася", - додала Федишин.

Попри те, що у пари лише двоє дітей, Човник виїжджає за кордон під час війни, що часто стає приводом для хейту у соцмережах. Відповідаючи на критику, Федишин говорила, що мета їхніх поїздок – благодійна, і що її чоловік має дозвіл від Мінкульту.

Ірина Федишин з чоловіком і дітьми Фото: instagram.com/irynafedyshyn

"Поїхали офіційно, щоб заробити кошти для ЗСУ. І, Слава Богу, заробили і купили з цієї поїздки 100 дронів і не тільки. Бо зараз навіть на один дрон зібрати важко, в тому числі і за кордоном. Поїдьте і спробуйте. Хто вам мішає? І офіційний дозвіл у Віталія є, виїхав з дозволу Міністерства і ніхто не ховається. Вже не один раз виїжджав і постійно повертається. І цього разу повернувся і вже є в Україні. Заспокойтеся", - відповідала Ірина хетерам, які критикували сім'ю за щасливі фото з Барселони.

Також співачка говорила, що її чоловік займається організацією благодійних концертів, а також є співзасновником фонду Ірини Федишин, спрямований на підтримку українських військових.

Раніше Ірина Федишин розповіла про росіянина, який вибіг до неї на сцену в США.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько