Лайм

Альона Вінницька відповіла, чому зникла з інфопростору і де зараз її чоловік

Співачка вперше з'явилася на публіці від початку війни

Після початку повномасштабного вторгнення Альона Вінницька зникла з публічного простору. У перші дні війни вона дала єдине інтерв'ю, в якому заявила, що її чоловік доєднався до тероборони, а сама вирішила не евакуюватися з Києва через хвору матір. Через два з половиною роки артистка прокоментувала своє зникнення, а також розповіла чим зараз займається Сергій Большой.

В ефірі програми "Сніданок з 1+1" знаменитість зізналася, що після початку російського вторгнення всю себе присвятила волонтерській діяльності. В рамках свого фонду Вінницька створила програму "Нова перспектива", яка має на меті психологічну допомогу ветеранам війни.

Читайте також: Ніколи не хотіла жити в Москві: де зараз співачка Надія Мейхер, яка заміжня за росіянином.

"Мій фонд зробив нову програму, яка називається "Нова перспектива". Вона направлена на наших ветеранів. У нас психологічний напрямок. Тобто ми хочемо взагалі створити новий рух, якого ще немає в Україні і в світі. Ми хочемо підготувати психологів для ветеранів. Це не військовий психолог, адже він працює на фронті і його перша задача – це повернути бійця у бій. Наша мета – це допомогти ветеранам, які вже повернулися, і допомогти їм прилаштуватися до цивільного життя", - розповіла вона.

Щодо діяльності її чоловіка Сергія Большого, який на початку великої війни доєднався до ТрО, то зараз музикант, за словами Альони, займається евакуацією поранених бійців із зони бойових дій.

Фото: instagram.com/alenavinnitskaya

"Спочатку він був у "Добробаті", потім уже почалася тероборона, і ми тримали оборону вдома. Ми з мамою підтримували, тому що в нас повна хата була друзів, всі наші чоловіки, треба було і годувати, і все це... було дуже багато людей, спали всі, де можна було побачити. І вже майже другий рік чоловік займається медичною допомогою – вивозить поранених", - додала співачка.

Тим часом Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів, які пишуть, що батьком її сина є Олександр Пономарьов.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Після натяків на вагітність Ірина Федишин відповіла, чи чекає вона на третю дитину

Співачка Ірина Федишин прокоментувала чутки, які вона спровокувала своїм кліпом на пісню "Секрет"

Це дивно: колега Ксенії Мішиної прокоментувала її російськомовне інтерв'ю

Українська акторка Олена Світлицька сказала, що думає щодо російськомовного інтерв'ю Ксенії Мішиної

Люблячий батько трьох дітей: на фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Своє життя за Україну віддав письменник та військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук – захиснику було 43 роки