Лайм

Маша Єфросиніна після нічної ракетної атаки росіян шокувала фразою 9-річного сина

Жорстока реальність українських дітей

Чергова ніч українських дітей пройшла в укриттях під звуки гучних вибухів. 6 серпня армія РФ атакувала Київську та інші області України крилатими ракетами і ударними БПЛА. Маша Єфросиніна показала, де ховала свою молодшу дитину під час нічної атаки росіян й шокувала фразою, яку 9-річний хлопчик говорить під час кожного обстрілу.

В Instagram-"історіях" телеведуча опублікувала фото Олександра на сходовому майданчику і розповіла, що з самого ранку вся її стрічка всипана фотографіями з бомбосховищ із маленькими українцями з переляканими оченятами.

Читайте також: Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Ми не виключення, - додала зіркова мама. - Мій син за час війни та обстрілів вимовив фразу "я не хочу помирати" десятки разів. Скільки житиму, вчитиму його зневажати країну-гній і все, що з нею пов'язано".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Сьогоднішню ніч в укриттях також провели діти акторки Анни Саліванчук, ресторатора Михайла Кацуріна та син співачки Олі Цибульської. Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" ховала синів у ванній кімнаті та відволікала цукерками. Виконавиця з сином Нестором злякавшись гучних вибухів вибігли в коридор.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna/instagram.com/cybulskaya

Надя Дорофєєва показала, як із дітьми чоловіка та сусідами сидять у підвалі та співають її новий хіт "Хартбіт". "Відео веселе, а от всередині не весело, коли діти, сусіди і ми – вночі не спимо, а ховаємось від ракет", – написала співачка.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

У ніч на 6 серпня Росія випустила по Україні 4 балістичні ракети "Іскандер-М"/KN-23, 2 керовані авіаційні ракети Х-59 та 16 ударних БПЛА. Захисникам українського неба вдалося збити 4 ракети та 15 "шахедів" у Київській, Херсонській, Миколаївській та Хмельницькій областях.

Раніше Ксенія Мішина показала, де ховає сина під час нічних атак.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також