Лайм

Вагітна дружина Остапчука відзначилася на гендер-паті дорогою сукнею

Майбутня мама вибрала ніжне вбрання української дизайнерки

Днями Володимир Остапчук і Катерина Полтавська дізналися стать майбутньої дитини - 39-річний ведучий та його 24-річна дружина стануть батьками хлопчика. Хто народиться у пари стало відомо під час гендер-паті, яке подружжя організувало на природі.

Трепетна подія відбулася на красивій локації у заміському комплексі на Львівщині, де напередодні Остапчук мав робочий захід. Стиль маленького свята розробляла студія декору і флористики Minty Decor з Чернівців, а авторкою ніжного образу майбутньої мами стала українська дизайнерка Катя Сільченко, засновниця бренду the COAT.

Читайте також: Олена Зеленська під час розмови з першою леді Гватемали повторила свій елегантний образ: фото.

Фото: instagram.com/minty_decor

Для вечірки Катерина вибрала напівпрозору мереживну сукню кольору айворі з цікавою деталлю у вигляді шлейфу. На сайті бренду зазначено, що ціна оригінального вбрання – 23 370 грн.

Як зізналася Полтавська, образ для гендер-паті вона вибирала за два дні до події. Катерина, яка є шанувальницею the COAT, одразу поїхала у шоурум бренду, адже знала, що там точно підбере для себе відповідну сукню.

Фото: instagram.com/poka.tya

Фото: instagram.com/minty_decor

У гардеробі Полтавської вже є речі Каті Сільченко, зокрема, шкіряний костюм, що складається з топу-бюст'є і довгої спідниці, в якому вона з'являлася разом із чоловіком-ведучим на заході у лютому 2024 року.

Катерина Полтавська у костюмі the COAT Фото: instagram.com/vova_ostapchuk / instagram.com/poka.tya

Нагадаємо, про вагітність третьої дружини Володимира Остапчука стало відомо у липні 2024 року. Для Катерини майбутня дитина, яке має народитися наприкінці грудня, стане первістком, а для шоумена – третьою. Від першого шлюбу телеведучий має 11-річну доньку Емілію та 6-річного сина Евана. Діти живуть з мамою у Канаді.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Раніше Катерина Полтавська пояснила, чому хоче дві няні для майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також