Лайм

Камалія розповіла, скільки витрачає на місяць і хто утримує маєток після розлучення

Співачка дала велике інтерв'ю

Українська співачка Камалія упродовж 20 років була дружиною бізнесмена пакистанського походження Мохаммеда Захура. Колишнє подружжя має розкішний особняк у Конча-Заспі, в якому артистка продовжила жити після розлучення з мільярдером.

В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, хто зараз утримує будинок із величезною територією, а також назвала суму, яку вона витрачає на місяць.

Читайте також: Захур прокоментував фото Камалії з синцями, які нещодавно сколихнули мережу.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Відомо, що після початку повномасштабної війни Захур разом із доньками перебрався до Лондона. Під час приїзду в Україну ексчоловік співачки живе разом з нею в родиннному маєтку. Ба більше, як зізнається Камалія, Мохаммед продовжує виплачувати зарплати домашньому персоналу та оплачувати величезні рахунки.

"Завжди чоловік займався фінансовими побутовими питаннями, я навіть не торкалася. Наразі він продовжує виплачувати зарплати... я також не торкаюся", - зізналася Камалія.

Читайте також: Камалія показалася з коштовною каблучкою і натякнула на заручини.

Щодо особистих витрат, то на місяць співачка витрачає щонайменше 10 тисяч доларів. За словами співачки, ці кошти йдуть на розвиток її кар'єри, хоббі, шопінг і салонні процедури.

"Записати нову пісню, заплатити своїй команді, заплатити за утримання моїх коней, щось купити собі з речей, зробити манікюр, педикюр, перукарі...", - перерахувала Камалія свої щомісячні витрати.

Продукти, як зізнається артистка, купуються за рахунок її колишнього чоловіка, коли він перебуває в Україні. Решту часу співачка витрачає свої кошти на харчування.

Також у цьому інтерв'ю Камалія розповіла, що пережила клінічну смерть і що Залужний відмовив її від служби у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також