Лайм

Не хочу народжувати: українська блогерка розповіла про плани усиновити дитину

Дівчина виховує трьох біологічних дітей

Блогерка і бізнесвумен Дар'я Пазюк, відома в соцмережах як Баба Даша, разом із чоловіком Олександром мріють про ще одну дитину. Трьох дітей 35-річна власниця магазинів народила сама, а четверту хоче взяти з дитячого будинку.

Про плани усиновити сина або доньку інстаблогерка розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну. "Ми вже давно мріємо про четверту дитину, і я сказала, що не хочу народжувати. Ми мріємо усиновити дитину. Це наша мрія", - сказала вона.

Читайте також: Альона Вінницька зробила відверте зізнання, чому не хоче всиновлювати дитину.

Фото: instagram.com/_baba_dasha

За словами Дар'ї, якби не діагноз [сенсорна моторна алалія] їхнього молодшого сина, то вони з чоловіком розпочали б процес усиновлення ще рік тому.

"Але ми зрозуміли, що ми не маємо ресурсу, - сказала мама трьох синів. - А я хочу всиновити так, щоб це не було образливо нашим дітям, які є, щоб це їм теж не заважало, щоб це не було травмою, щоб усі були щасливі та розуміли, для чого ми це робимо".

Бабі Даші не важливо, хто це буде: хлопчик або дівчинка, але їй би хотілося, аби дитина була маленькою.

"У мене є величезна любов всередині, я можу стати мамою комусь, мій чоловік може стати татом. У нашій родині багато любові, і наші бабуся з дідусем, і наші хлопці, тому ми можемо дати сім'ю якійсь дитині, яку покинули", - заявила блогерка з Дніпра з багатотисячною аудиторією.

Раніше другу дитину всиновили Тімур Мірошниченко з дружиною Інною. Тепер у сім'ї ведучого підростає четверо дітей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також