Лайм

Старша за мене: Олексій Тригубенко з "Холостячки" розповів про свою кохану і пояснив, чому її приховує

Олексій відкрив завісу над особистим життям

У 2020 році на екрани вийшов перший сезон шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Акторка обрала Олександра Еллерта, чим розбила серце іншому фіналісту – Олексію Тригубенку. Бізнесмен довго відходив від болісного фіналу, але зрештою зустрів нове кохання і навіть став татом. Обраницю чоловік не показує, не називає її імені, хоча активно веде Instagram, де є місце особистому, зокрема знімкам однорічного сина Марка.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Олексій розкрив деякі деталі про матір свого первістка і пояснив, чому приховує кохану від шанувальників проекту, які з нетерпінням чекають на її світлини.

Читайте також: Продає сірники і виступає російською: що стало з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом.

Олексій Тригубенко з сином Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

"По-перше, це особисті кордони, і коли така публічність, яка може бути, то від неї навіть стає трохи страшнувато людині, яка ніколи не була в публічності. По-друге, я дуже добре пам'ятаю, як мій друг Андрій Рибак [теж учасник "Холостячки"] показував Аліну [нинішню обраницю], скільки там було хейту, два місяці їм писали. Просто люди заходили, щоб написати якусь гидоту. По-третє – це безпека. У нас був такий момент, що якось підійшли і спитали у мами Марка: "А чи можна вас сфоткати?" Вона така: "Льоша, пішов ти нафіг зі своїм Інстаграмом", - розповів він.

За словами Тригубенка, його кохана поки не хоче медійності, і він поважає її рішення й намагається не обговорювати цю тему в інтерв'ю та в соцмережах. "Коли ми будемо готові, якщо вона буде не проти, тоді ми це зробимо", – пообіцяв він.

Олексій був одним з фаворитів Ксенії Мішиної на "Холостячці" Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Олексій не розкриває подробиць про свою обраницю, але дещо інтерв'юеру вдалося з'ясувати - вона старша за чоловіка.

"Мені завжди подобалися дівчата старші за мене. У них досвід, якась жіночність, сексуальність, чомусь мене це більше приваблює, збуджує, викликає більше інтересу. Я пробував ходити на побачення з молодшими дівчатами - мені нецікаво. Ти ж обираєш собі людину не просто потусуватись, а ти ж обираєш собі людину для життя, і більшість часу ти проводиш із нею як, спілкування", - пояснив 35-річний бізнесмен.

Тригубенко не приховує, що хоче показати кохану в Instagram і каже, що вона дуже красива. Це підтвердив і Слава Дьомін: "Дуже красива у Марка мама. Красива, привітна, приємна у спілкуванні".

Олексій запам'ятався глядачам "Холостячки" своїм спокійним характером. У фіналі за серце Ксенії Мішиної він боровся з різним за темпераментом чоловіком - веселим і безтурботним коміком Олександром Еллертом. До гумориста у акторки виникли почуття, і вона прийняла його каблучку. Невдовзі після проекту пара розійшлася. Нині гуморист живе у США, куди віїхав після початку повномасштабної війни.

Олександр Еллерт, Григорій Решетнік, Олексій Тригубенко Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

У березні 2024 року Тригубенко повідомив про горе в сім'ї – з життя пішла його мама, яку глядачі бачили у проекті "Холостячка".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також