Лайм

Шикувався на цьому плацу: Женя Галич відреагував на удар по своєму інституту в Полтаві

Ще один чорний день для України

Український музикант і військовослужбовець ЗСУ Женя Галич свого часу навчався у Полтавському військовому інституті зв'язку, по якому 3 вересня Росія цинічно вдарила балістикою. Внаслідок жорстокого обстрілу навчального закладу загинули десятки людей, понад двісті людей отримали поранення. Фронтмен гурту O.Torvald відреагував на черговий воєнний злочин росіян.

"Полтава, мій інститут... Я шикувався на цьому плацу 5 років щодня... Вічна пам'ять загиблим, співчуття рідним, одужання пораненим", - написав Галич у себе в Instagram-історіях.

Читайте також: Інститут зв'язку у Полтаві був легкою ціллю – у мережі вказали на причину.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Женя Галич навчався в інституті зв'язку у Полтаві на початку 2000-х. За період навчання він отримав звання лейтенанта запасу.

Також на жахливу трагедію відреагував Андрій Данилко, який родом з Полтави. Артист, який виступає в образі Вєрки Сердючки, опублікував емодзі розбитого серця і нагадав підписникам з усього світу, що Росія – країна-терорист.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Російські війська завдали удару по Полтаві у вівторок вдень. По місту вдарили двома балістичними ракетами – вони влучили по території військового навчального закладу та сусідньої лікарні.

За оновленими даними, загинули 47 людей, поранено 207 людей. Під завалами досі перебувати люди, рятувальні роботи продовжуються.

Тим часом у Повітряних силах ЗСУ прокоментували страшні наслідки удару по Полтаві.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також