Лайм

Сергій Бабкін, який приїхав з-за кордону, опинився в епіцентрі удару по Харкову

Музикант разом з дружиною і друзями став свідком атаки РФ

Після початку повномасштабної війни Сергій Бабкін із сім'єю виїхали з України і знайшли тимчасовий прихисток у Німеччині, де продовжують жити й нині. Днями співак із дружиною Сніжаною приїхали до Харкова, де у музиканта 26 липня запланований концерт. Рано вранці 24 липня росіяни здійснили чергову ракетну атаку на рідне місто артиста - "приліт" стався недалеко від місця, де знаходилося подружжя Бабкіних.

На особистій сторінці в Instagram Сергій і Сніжана розповіли, що вони з друзями орендували на ніч будинок, а в сусідній, який знаходився за п'ять метрів від них, влучила російська ракета.

Читайте також: Сніжана Бабкіна розповіла про життя в Німеччині: де живе зіркова сім'я і на які гроші.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Ми прокинулися від страшного звуку. Полетіло скло, дим, вогонь. Через 10 хвилин приїхало багато поліції, пожежники. Нам всім неймовірно пощастило! Досі шум в голові. Дякуємо, що живі!", - розповіла в "сторіз" Сніжана Бабкіна і додала, що цей ранок вони запам'ятають назавжди.

Фото: instagram.com/babkin_official

Також дружина Сергія Бабкіна показала особисту переписку зі своєю знайомою, яка передала їй місцеві плітки: "Ішли з Олею до метро, а попереду жінки проходили і між собою кажуть: "Туди приліт був, бо там Бабкін був". Ось так і народжуються чутки".

Фото: instagram.com/babkin_official

Нагадаємо, після виїзду за кордон Сергій Бабкін активно виступає з благодійними концертами у країнах Європи та Америки на підтримку нашої країни. Гонорари за виступи музикант передає волонтерським організаціям Харкова та інших міст. У червні 2023 року Бабкін провів благодійний тур містами України, відігравши 7 концертів на підтримку 127-ї бригади ТРО ЗСУ.

У серпні 2023 року Бабкін потрапив у скандал через виконання російськомовних пісень зі своїм гуртом 5'nizza на концертах у США.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також