Лайм

Наталка Карпа з донькою була у рідному Львові під час ракетного удару

Співачка показала кадри руйнувань

Наталка Карпа родом зі Львова, по якому росіяни вдарили крилатими ракетами 4 вересня. Внаслідок терористичного удару загинули безневинні люди, серед них – діти. В момент обстрілу в місті була співачка, яка приїхала до батьківського дому, де зараз із бабусею живе її 4-річна донька Злата.

На особистій сторінці в Instagram артистка, чий чоловік боронить Україну в лавах ЗСУ, показала моторошні кадри наслідків воєнного злочину РФ і розповіла, що її родина пережила цього страшного ранку.

Читайте також: Внаслідок російського удару по Львову пошкоджено сім пам'яток архітектури.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

"Мій рідний Львів сьогодні був під ударом... Зранку, мама забігла в нашу зі Златкою спальню, зі словами, щось не чутно сирен, але почалась тривога, вставайте і одягайтесь швиденько! Доня так мене обійняла, що я давно не відчувала від неї такого страху…під молитву, ми чули такої гучності вибухи, що просто почали плакати мимовільно", - написала вона.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

"Сьогодні Львів зазнав важких руйнувань… але найболючіше те, що є жертви і серед них діти… Господи, це шалена біль і якась безвихідь…Співчуття родинам, хто втратив своїх близьки", - додала співачка.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Фото: instagram.com/natalkakarpa

В "сторіз" Наталка зізналася, що в неї давно так не билося серце, як цього страшного ранку.

"Слова просто відсутні... просто знову продовжується сюр... Світ, агов, невже ти не бачиш, що відбувається?", - емоційно звернулася вона до світових лідерів.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

На черговий злочин росіян відреагував ще один зірковий львів'янин – Святослав Вакарчук.

"Знову жахлива ніч по всій Україні... Серце крається від нічної атаки по рідному Львову. Кожна смерть - як ніж у серце. Кожне влучення, мов удар по тілу, - написав лідер гурту "Океан Ельзи". - Щирі співчуття родинам загиблих. Ми всі мусимо боротися і вистояти. Зупинити ворога можна лише спільними зусиллями всієї нації, всього світу".

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

3 вересня Росія цинічно вдарила балістикою по інституту у Полтаві, в якому навчався Женя Галич – музикант і військовослужбовець ЗСУ відреагував.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також