Лайм

MELOVIN вперше розповів про загибель сестри через ракетну атаку на Одесу

Музикант розкрив подробиці трагедії

Український співак MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров) вперше розповів, кого втратив через ракетний удар по Одесі 15 березня. Одразу після жорстокого воєнного злочину РФ одесит повідомив, що серед загиблих була його рідна людина, проте хто саме тоді не уточнив.

В інтерв'ю INSIDER артист зізнався, що росіяни вбили його сестру. Співак додав, що важко переживав втрату, і лише музика допомогла йому прийти до тями.

Читайте також: Мій Чернігів: Наталка Денисенко відреагувала на ракетний обстріл рідного міста.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Нещодавно під час обстрілу я втратив сестру. Памʼятаєте, коли після вибуху надзвичайники приїхали рятувати людей і прилетіла друга ракета? Це боляче, це розриває серце. Наступного дня я виступав на весіллі. Натягнув посмішку і поїхав… До абсурду, але саме це й допомогло мені оговтатися і зрозуміти: "Життя - це тут і зараз. Не треба зволікати" - сказав він.

Для артиста це вже не перша втрата через повномасштабну війну. Восени 2023 року музикант розповідав, що на фронті загинули двоє близьких йому людей.

MELOVIN також розповів, що в Одесі, де він народився та виріс, продовжують жити його батьки. Сам співак намагається приїжджати до рідного міста за першої-ліпшої нагоди.

"Цього року був у рідному місті двічі: у січні та в березні, на день народження тата. Ходив до моря. Хочу поїхати туди з концертом. Одеса - особливе для мене місто, тому все, що відбувається там нині, щоразу болить, щоразу викликає переживання", - додав він.

Фото: instagram.com/melovin_official

Раніше MELOVIN розповів про страшні наслідки вживання ліків з алкоголем.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували