Лайм

Катастрофічно важко: вдова Віталія Білоножка розповіла про життя після смерті чоловіка

Вони прожили разом понад 40 років

Вісім місяців тому раптово обірвалося життя народного артиста України Віталія Білоножка, якому в червні могло виповнитися 71. Вдова і колега співака Світлана Білоножко розповіла про життя після смерті коханого і як вона впоралася з важкою втратою.

"Це катастрофічно важко, - зізналася артистка в інтерв'ю Славі Дьоміну. - Перші дев'ять днів мої діти думали, що в мене там вже крейзі, щось там [з головою]. Я прокидалась від того, що мене хтось гладить по голові, і я так хочу схватити ту руку, а її нема. Весь час у мене якісь такі періоди були, які я переживала, якось переломлювалось воно в мені, це дуже важко. А потім я зрозуміла, що треба терміново зайнятись ділом, треба робити вечір пам'яті, інакше я не витримаю".

Читайте також: Всім здавалося, що він у чудовій формі: Ольга Сумська припустила, що підкосило здоров'я Білоножка.

Фото: instagram.com/svitlana_bilonozhko

Концерт пам'яті Віталія Білоножка "Мелодія двох сердець" відбудеться у Києві 19 жовтня. Пам'ять народного артиста зі сцени вшанують Тарас Петриненко, Оксана Білозір, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Алла Кудлай та інші знаменитості. Усі вони виконають пісні покійного співака у своїй музичній обробці.

Пережити смерть чоловіка Світлані також допомогли поїздки на фронт до українських захисників.

"Потім мене рятувало те, що друзі запрошували мене на концерти до воїнів. Я дуже багато їздила, - розповіла вона. - Я коли побачила гори цих юнаків, які без ноги, без руки, без ока, каліцтва такі страшні. І вони такі високі, красиві - легіні! Я думаю: "Боже мій, я ж не одна зі своєю бідою, подивися, стільки біди навколо. Не можна сидіти і рюмсати - це життя. І з тобою колись буде так, так встигни зробити щось хороше, встигни присвятити своєму коханому пісню, встигни зробити пам'ять".

Фото: instagram.com/svitlana_bilonozhko

Народна артистка зізналася, що прожила "класне" життя з Віталієм Білоножком, з яким була у шлюбі понад 40 років.

"Я отримала всю ту насолоду, яку може отримати жінка в молоді роки, в середні роки. Я багато чого від нього отримала. Він мене багато чому навчив, він підказував мені. Я його слухалась, тому що він завжди правильно мені підказував. Це так важливо, коли є поруч така людина", - наголосила Світлана Білоножко.

Нагадаємо, Віталій Білоножко помер 9 січня 2024 року, його серце зупинилося в лікарні. Народний артист мав цукровий діабет, і про цей діагноз знали лише близькі люди співака.

"Коли артист трошки хворіє, про це не говорять публічно. Нас завжди хочуть бачити красивими, міцними. А хто ж буде розповідати про хвороби? У Віталіка був цукровий діабет. Він лікувався довгий час, приймав ліки, проходив обстеження", - розповідала його вдова.

Фото: instagram.com/svitlana_bilonozhko

Раніше Марія Бурмака розповіла, як переживає втрату брата на війні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також