Лайм

Лікувався у стаціонарі: вдова Віталія Білоножка розповіла про його хворобу і смерть

Співачка розкрила нові деталі

Смерть Віталія Білоножка стала шоком для багатьох його зіркових друзів, поціновувачів його творчості та рідних людей. Народний артист України помер у лікарні від зупинки серця на 71 році життя. Майже через місяць після трагедії його вдова і колега Світлана Білоножко розкрила подробиці хвороби та смерті співака.

В інтерв'ю OBOZ.UA народна артистка пояснила, чому вони не розповідали про хворобу артиста, адже те, що Віталій Білоножко хворів на цукровий діабет, знали лише його близькі.

Читайте також: Всім здавалося, що він у чудовій формі: Ольга Сумська припустила, що підкосило здоров'я Білоножка.

Світлана і Віталій Білоножки у дворі власного будинку Фото: instagram.com/svitlana_bilonozhko

"Коли артист трошки хворіє, про це не говорять публічно. Нас завжди хочуть бачити красивими, міцними. А хто ж буде розповідати про хвороби? У Віталіка був цукровий діабет. Він лікувався довгий час, приймав ліки, проходив обстеження", - сказала Світлана.

Вона додала, що цукровий діабет – дуже підступна хвороба, яка з'їдає все усередині. Вдова Білоножка розповіла, що в їхньому оточенні багато людей, які страждають на цю недугу. Один з друзів несподівано помер прямо на роботі, але вона не думала, що таке нещастя може статися і з її чоловіком.

"Мене хтось запитував нещодавно: "Чи передчувала щось? Чи говорили про спадок?" Який спадок? Ми про плани весь час говорили! Думали: ось Перемога, відродимо наш фестиваль "Мелодія двох сердець", придумали цікаву концепцію. Тільки про таке говорили", - зазначила артистка.

Зіркова пара виступала в дуеті Фото: Facebook/ Світлана Білоножко

Смерть чоловіка, за словами Світлани Білоножко, була несподіваною й досі не вкладається у неї в голові. Співачка згадала, що після Нового року Віталію стало зле і вона викликала "швидку". Артиста забрали у стаціонар, де у нього раптово зупинилося серце.

"І начебто все йшло нормально, лікувався. І раптом мені зранку телефонує молодший син: "Мамо, сказали, що тато помер. Що це таке?" Я взагалі за секунду перестала чути і бачити. У Віталія не витримало серце… Його заводили-заводили – але нічого не могли вдіяти. Це так дивно, бо зовсім нещодавно ми були на огляді в кардіолога, вона сказала: слабеньке серце, але з цим багато людей живуть. Приймайте ліки", - сказала вона.

Читайте також: Серце зупинилося: в Одесі раптово помер відомий актор та сценарист Євген Хаїт.

"Знаєте, в нього те серце було дуже добре, вболівав за всіх. Мабуть, таке натруджене, стільки всього брав на себе, - додала вдова Білоножка. - Ранок у нас починався з того, що він вголос мучив себе запитаннями: як це так, що найкраща молодь помирає на фронті? І так кожного дня… Його постійно запрошували виступити, а він: от одужаю, закінчиться війна, тоді і заспіваю. Зараз часто згадую, що коли виходив на сцену останні рази, співав так міцно, ніби передчував, що більше цього не буде. Я навіть казала: "Віталію, спокійніше, навіщо на розрив?".

Віталій Білоножко з дружиною Світланою після концерту Фото: Facebook/ Світлана Білоножко

Нагадаємо, Віталій Білоножко помер 9 січня 2024 року. У червні минулого року засновник та організатор фестивалю сімейної творчості "Мелодія двох сердець" відзначив ювілей – 70 років. Прощання з народним артистом відбулося 12 січня у Києві у Національній філармонії України. Поховали музиканта на Байковому кладовищі.

Раніше Марія Бурмака розкрила деталі смерті брата-військового.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття