Лайм

Віталій Козловський розповів, як змінилося його життя з появою сина

Артист став батьком у 38 років

Сім місяців тому Віталій Козловський вперше став батьком. Нещодавно співак і військовослужбовець ЗСУ показав обличчя сина Оскара, а тепер розповів, як з появою дитини змінилося його життя.

"Для мене син - це як маяк сьогодні. Я думаю, якби його не було, можливо, і мене не було б, - зізнався зірковий батько у програмі "Тур зірками" на Люкс ФМ. - Він мені дає таку наснагу і впевненість, бажання і жагу до життя, що я дуже щасливий, що нарешті в моєму житті є ось такий особливий маленький чоловічок, заради якого я готовий піти на все".

Читайте також: Я вагався: Віталій Козловський розповів про партнерські пологи і показав зворушливі фото.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

За словами Козловського, як тільки у нього з'являється можливість, майже весь свій час він проводить із сином. Проте мати хлопчика виконує більше батьківських обов'язків.

"Моїй дружині можна пам'ятник при житті ставити. Матері - це, в принципі, невід'ємна дитина і мати, - вважає співак. - У мене є можливість, коли я вдома, спати, але дружина - це споріднене з моїм синочком".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Віталій додав, що може носити сина на руках, погодувати з ложечки, погуляти з ним, проте мати - на першому місці.

На запитання про його стосунки з дружиною, Віталій відповідав неохоче. Також відмовилася від коментарів Юлія Бакуменко. У мережі подейкували, що співака і його піарницю давно пов'язує не лише робота, проте коли точно розпочався їхній роман пара не розкриває.

"Я можу впевнено сказати, що стосунки стали більш серйозними під час пандемії, а зміцнилися вони під час війни", - єдине, що сказав 39-річний Козловський.

Віталій Козловський і Юлія Бакуменко працюють разом з 2012 року. У соцмережах піар-менеджерка давно публікувала знімки зі співаком, які підтверджують, що між ними були не просто робочі стосунки. У грудні 2023 року пара розписалася, а розповіла про це лише через чотири місяці.

Раніше Віталій Козловський показав хрестини сина Оскара і розсекретив, хто став хрещеними батьками хлопчика.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також