Лайм

Віталій Козловський показав хрестини сина Оскара і розсекретив, хто став хрещеними батьками хлопчика

Знаменитість зворушив мережу серією святкових кадрів

Віталій Козловський підтвердив, що похрестив сина Оскара. Нагадаємо, раніше у мережі публікували фото з таїнства хрещення, а тепер співак разом з обраницею Юлією Бакуменко офіційно прокоментували радісну новину.

Так, у Instagram виконавець-військовослужбовець оприлюднив серію кадрів, зроблених під час хрещення, яке відбулося в Михайлівському Золотоверхому монастирі ще у травні. У підписі до фото зірка зазначив, що з цієї нагоди чотири покоління їхньої родини зібралися разом.

Читайте також: Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Похрестили нашого синочка Оскара. Один з найщасливіших днів у моєму житті. Коли поряд найрідніші люди і кайфуєш від кожної миті. 4 покоління сім’ї зібралися разом. Сльози щастя. Дякую, Боже, що даруєш таку можливість бути поруч", - написав Віталій.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Хрещеними батьками Оскара стали Юла, обраниця ведучого та шоумена Анатолія Анатоліча, а також музичний продюсер Андрій Ігнатченко. На одному з кадрів можна побачити, як хрещені батьки тримають малюка на руках і позують поруч із своїми новоспеченими кумами.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Юла уже встигла прокоментувати цю подію. У соцмережах вона зізналася, що для неї честь стати хрещеною мамою хлопчика.

"Для мене дуже велика честь стати хрещеною мамою красунчика Оскара – сина Віталія Козловського і його прекрасної дружини Юлії. Бажаю нашому синочку мирного неба, спокійного життя, доброї долі та хороших людей поруч. Доля зʼєднала наші родини на все життя, і я цьому безмежно рада.

Окремо пишаюся Віталіком – який він турботливий тато. Кажуть, Бог дає дитину і для дитини. Віталік дуже змінився. Такого, який він зараз, я не знала раніше – цінності змінили свій вектор! Всю церемонію не зводив очей з синочка, а після заспівав йому особливу пісню. Це було дуже зворушливо", - написала дружина Анатолія Анатоліча і теж оприлюднила серію кадрів.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Читайте на тему: Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом.

Нагадаємо, про кардинальні зміни в особистому житті Козловський розповів не так давно. Про своє одруження артист повідомив на початку квітня, а місяцем раніше підтвердив, що одружився. Проте тоді він не поспішав розкривати ім'я своєї коханої, і лише згодом шанувальники дізналися, що нею стала Юлія Бакуменко - піарниця музиканта з якою він працює вже багато років.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві